20. 05. 2019.
Home / Košarka / MEMORIJALNI BASKETAŠKI TURNIR ZORAN JELIĆ ČIČA U LAZAREVU
Čiča 0 naslovna

MEMORIJALNI BASKETAŠKI TURNIR ZORAN JELIĆ ČIČA U LAZAREVU

Tridesetšesti po redu turnir u basketu pod imenom Zoran Jelic Čiča, koji od 2014. godine ima memorijalni karakter usled iznenadne Zoranove smrti , a on je bio dugo godina organizator ovog turnira, održan je u organizaciji košarkaskog kluba Zadrugar iz Lazareva i uz učešće osam ekipa iz Beograda, Zrenjanina, Jaše Tomić i Lazareva.

Na ovogodišnjem memorijalnom turniru trijumfovala je ekipa Julci iz Zrenjanina i uz pehar i majce, osvojila novčanu nagradu u iznosu 18 hiljada dinara. Julci su finalnoj utakmici bili bolji od ekipe Čačkalica posle gulaša i pobedili rezultatom 31:20.

Internacionalac u Mađarskoj, Danijel Krstić bio je najzaslužniji za trijumf ekipe Julci i s pravom je poneo epitet najboljeg basketaša turnira. Za pobednički tim nastupali su i Milan Bosnić, Marko Marinkov i Boris Dudaš.

Čiča 6

Ekipa Čačkalica posle gulaša i pored poraza u finalu pobrala je simpatije brojnih ljubitelja basketa, koji su aplauzom ispratili njihovu borbenost i zalaganje, a pripala im je i novčana nagrada u iznosu 12 hiljada dinara.

Treće mesto i nagradu u iznosu 8 hiljada dinara osvojila je ekipa Space Jam, dok je četvtroplasiranim basketašima iz ekipe Amadeus pripala nagrada u iznosu 2.500 dinara.

Veoma kvalitetno je bilo takmičenje u šutiranju trojki u kojem je najbolji bio Milan Bosnić.

– Još jedan, tridesetšesti po redu turnir je iza nas….Košarkaški klub Zadrzgar posebno se zahvaljuje publici koja je u velikom broju devet večeri, koliko je turnir trajao, dolazila i uživala u majstorijama basketaša iz Beograda, Zrenjanina, Jaše, Lazareva…

Posebno valja istaći posetu na finalnoj večeri, kada su tribine bile ispunjenje do poslednjeg mesta… Turnir je protekao u sjajnoj, pravoj sportskoj i fer atmosferi – poručili su organizatori turnira iz KK Zadrugar, uz posebnu zahvalnost ljudima i kompanijama koje su podržale 36. memorijalni turnir Zoran Jelić Čiča, a to su Mesna zajednica Lazarevo, restoran Naša LA priča,Radionica Savic, Sport kafe Dane, Podrum pića Valor, Nik Wolf bau….

Čiča 2

Za fotografije sa turnira po tradiciji, bio je zadužen ATV studio Lazarevo, Dejana Droce.


Lokvanj
yubacV2
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG-a295c738eb9511741cc96c1631458057-V

MARE CARE, IGRAJ I POBEDI…

Od petka 17. do nedelje 19. maja u Vitoriji, u Španiji održava se F4 evrolige, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>