28. 05. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / PARASTOS U CRKVI U BAŠAIDU
Mikala 0 naslovna

PARASTOS U CRKVI U BAŠAIDU

Zavet srca i svoje duše, Dragomir Mikalački iz Arizone, ispunio je juče, parastosom u crkvi u Bašaidu, selu nadomak Kikinde u kojem je rođen i gde su mu koreni….

– Pomen je za moje pokojne roditelje Miodraga i Nadu koji su sahrenjeni u Americi, ali deo duše im zauvek stanuje ovde u Bašaidu….Baš kao i meni i zbog toga mi je izuzetno drago što je sve proteklo baš onako kako sam zamislio…Parastos je osim mojim roditeljima, bio namenjen i svim ostalim članovima brojne familije Mikalački – uz osmeh naglasio je Dragomir Mikalački, šezdesetsedmogodišnji biznismen, koji sa svojom porodicom, suprugom, ćerkama i unucima živi u američkom gradu Mesa u Arizoni.

Mikala 1

Nekoliko desetina članova familije Mikalački, dalji rođaci, komšije i prijatelji, podržali su Dragomira Mikalačkog u nameri da ih sve okupi i da se u dobrom raspoloženju i atmosferi prisete svojih najbližih….

– Lepo je bilo danas u Bašaidu…Nedelja, pomen u crkvi, zajednički ručak…Baš kao nekada, kada smo svi živeli i u svet krenuli odavde iz pitome i ravne banatske ravnice….- dodao je gospodin Mikalački.

Mikala 2


Lokvanj
yubacV2
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG-95ad13b21b5cca729cb82449a3dfdca8-V

WOLF & CO…NOVO LEPO VIKEND IZNENAĐENJE…SPECIJALNI POPUST PRILIKOM KUPOVINE BRENDIRANIH KOFERA…

Kada negde kreneš, red je i da se vratiš, zatvoriš krug, emocije složiš i niz ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>