20. 08. 2022.
Home / Fudbal / ROŠTILJ I PRILIKA ZA SVE, MINIMALAC ZA POČETAK PRIPREMA
IMG_0550

ROŠTILJ I PRILIKA ZA SVE, MINIMALAC ZA POČETAK PRIPREMA

Radnički – Vojvodina 1928 1 : 0 ( 1 : 0 )

Po ugledu na svetski poznate i velike klubove, odličnim tim bildingom i ukusnim roštiljem koji su lično spremali sportski direktor Darko Tošić i potpredsednik kluba Dušan tanasić, fudbaleri Radničkog započeli su seriju kontrolnih utakmica.

Priliku da igraju danas su dobili svi izabranici trenera Peđe Kandića i izostao je jedino lakše povređeni napadač Miljan Milivojev.Strelac jedinog gola na utakmici protiv solidnih Perležana, bio je Stefan Lisičić Vuković u 17. minutu.

IMG_0592

– Sparno vreme i prilično teški uslovi za igru, ali u principu zadovoljan sam…Startovali smo pobedom, pripreme su u početnoj fazi, noge su teške i razumljive su oscilacije i padovi u igri.Ono što je svakako najvažnije je da su svi dobili priliku da igraju i pokažu koliko mogu u ovom trenutku…Prostora za nadogradnju svakako ima i kroz treninge i seriju kontrolnih utakmica u kontinuitetu, mislim da će sve doći na svoje mesto – naglasio je šef struke crveno-crnih Peđa Kandić.

– Ideja da se družimo i malo počastimo van terena krčkala se ovih dana i odluka je pala da to bude baš danas posle utakmice sa našim sportskim prijateljima, klubom iz Perleza.Kao roštilj majstori dobrovoljno smo se prijavili Darko i ja i nadam se da nećemo izneveriti poverenje igrača i stručnog štaba – u šali je istakao Dušan Tanasić, čiji je naslednik Tadija, dok je tata pekao ćevape, uporno šutirao na gol i pokazao deo umeća koje je stekao na treninzima petlića Radničkog!!!!

IMG_0614


Lokvanj
yubacV2
yubacV2
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1660631787655

PLANINSKI LEPOTAN USPOMENA KOJA SE PAMTI

Ekspedicija Fudbalskog kluba Sporto iz Zrenjanina, uspešno je okončala tradicionalne letnje pripreme na Kopaoniku, dečaci ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>