14. 07. 2020.
Home / Ostali sportovi / PETAK 13. DAN SREĆE ZA NIKOLU VUKELIĆA
Vukela 0 naslovna

PETAK 13. DAN SREĆE ZA NIKOLU VUKELIĆA

Petak 13. jul bio je dan velike sreće i uspeha za predesednika i trenera Karate kluba Banatski cvet iz Zrenjanina, Nikolu Vukelića, koji je diplomirao sa desetkom na Fakultetu za sport u Beogradu i tako stekao fakultetsko zvanje Diplomiranog trenera u sportu.

Vukela 00 prava naslovna

Vukelić je prve korake u trenerskoj karijeri započeo kao pomoćni trener 2006. godine, a godinu dana kasnije polažio je za operativnog trenera za karate u Pokrajinskom zavodu za sport u Novom Sadu. Nakon toga uključio se u sledeće sekcije Banatskog cveta kao trener kako u Zrenjaninu tako i van njega – OŠ Sveti Sava, OŠ Jovan Cvijić, OŠ Vuk Karadžić, OŠ Đura Jakšić, a nije zapostavio ni takmičarsku karijeru i dalje je aktivan kao vrhunski karatista.

Vukela 2

Na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj 2011. osvajio je bronzanu medalju u borbama, na Balkanskom prvenstvu u Rumuniji 2018. bronzanu medalju u borbama iste godine mu prof. dr Vladimir Jorga dodeljuje diplomu Evropskog eksperta za tradicionalni karate 6. stepena.

Treba istaći da je Vukelić u karateu 24 godine i da su za njegovo karate vaspitanje zaslužni treneri i karate kolege – prof.dr Vladimir Jorga, Dragan Subičin, Dragan Žegarac, Bogdan Kesić, Veselin Grubački, Ivan Grubački, Ivana Ristić Gerginov i Goran Samolovac.

Vukela 3


Lokvanj
yubacV2
yubacV2
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1594449553207

BANAT PO SEDMI PUT ŠAMPION SRBIJE

Bez odigranog finalnog meča, zbog Korona virusom zaraženog igrača Crvene zvezde, stonoteniski Banata iz Zrenjanina, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>