15. 02. 2019.
Home / Rukomet / RASTKO STEFANOVIĆ U PROLETERU
Boža i rale 0 naslovna

RASTKO STEFANOVIĆ U PROLETERU

– Uh kakva bi to senzacija bila…Vest za naslovnu stranu – uzdahnuo je Dragan Božjak, predsednik Rukometnog kluba Proleter…

– Ali naravno nije aprilili, Rastko će zaista početkom avgusta, kada se vrati iz Slovenije, biti na početku priprema Proletera, pratiti treninge i to će biti velika stvar za mlade igrače koji nisu bili ni rođeni kada je žario i palio rukometnim terenima širom nekadašnje Jugoslavije, naravno u crveno-belom Proleterovom dresu….Mada kako izgleda, mogao bi i da zaigra – uz zagonetan osmeh dodao je Dragan Božjak sedeći u bašti kafea Vremeplov u društvu Rastka Stefanovića.

– E ova ti Božo valja….Da znaš da mi se igra i mislim da bih mogao – prokomentarisao je legendarni rukometaš i protekle četiri sezone trener francuskke prvoligaške ekipe Ivry iz Pariza.

Boža i rale 1

– Šalu na stranu, pratio sam sva dešavanja u Proleteru i biće mi drago da pružim podršku mladim rukometašima, pomognem nekim savetom, instrukcijom, zapažanjem iz nekog drugog ugla.Mladi trener Zoltan Ivanica je oduševljen idejom da prisustvujem treninzima ekipe na početku priprema i naravno moj veliki prijatelj i nekadašnji saigrač Nebojša Jokić, koji obavlja funkciju sportskog direktora.Biće zanimljivo i jedva čekam početak avgusta…Za moj Proleter, uvek sam dostupan i na usluzi…. – dodao je veliki majstor rukometa koji je prethodnih dana boravio u Zrenjaninu, gde mu živi porodica.


Lokvanj
yubacV2
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG_20190206_185551

RUKOMETAŠI PROLETERA RAZIGRANI PROTIV HERCEGOVINE IZ SEČNJA

Proleter – Hercegovina 38 : 20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>