15. 02. 2019.
Home / Košarka / PIKNIK DRUŽENJE KOŠARKAŠA KARAĐORĐEVA
Kara 0 naslovna

PIKNIK DRUŽENJE KOŠARKAŠA KARAĐORĐEVA

Sjajna ideja prerasla je u tradiciju i nakon spontanog i prisnog druženja košarkašica i košarkaša iz Banatskog Karađorđeva prošlog leta, ove godine bilo je još sadržajnije i zanimljivije.

– Prošlogodišnje druženje košarkaša i košarkašica povodom završetka sezone 2016/17. pamtilo se i prepričavalo cele godine i zbog toga smo odlučili da postane tradicija. Kako je sezona 2017/18. bila jedna od najuspešnijih od osnivanja kluba, ove godine bilo je još lepše i veselije – naglasio je alfa i omega kluba Milan Plećaš, koji je ponovo bio odličan domaćin i u svom dvorištu ugostio košarkašice i košarkaše Karađorđeva.

Kara 6

– Opuštena i prava porodična atmosfera uz ukusan roštilj koji su pripremili prijatelji kluba Zoran Žarković i njegov imenjak Polovina, bogat sportski i zabavno-muzički program koji su košarkašice i košarkaši sami osmislili – dodao je ponosni domaćin košarkaške žurke.

Kara 5

Hepening je u nedelju 8. jula malo pokvarila kiša, ali po onoj staroj narodnoj gde čeljad nije besna ni kuća nije tesna, više od pedeset devojaka i maldića, predsednik Uzelac i svi ostali, preselili su se u kuću trenera Milana Plećaša, uz ćevape, stradale su i torte i kolači.

Oni najhrabriji po kiši koja je padala, igrali su mali fudbal, odbojku i oprobali se u novoj disciplini koje nije bilo prošle godine, kuglanju.

U kreativno osmišljenom muzičkom programu, prisutne su uz gitare zabavljali Đorđe Pilipović i Goran Budisavljević.

Na samom kraju, specijalno iznenađenje i pokloni najboljem treneru Milanu Plećašu i pismo koje je košarkaškom entuzijasti i pregaocu izmamilo suze.

– Deco hvala Vam puno i nadam se da će naredna sezona biti još bolja i uspešnija.Velika energija prepoznatljiva je i osnova je svih naših zajedničkih uspeha u budućnosti – zahvalio se Milan Plećaš svojim košarkašicama i košarkašima….

Kara 7

izvor: KK Karađorđevo


Lokvanj
yubacV2
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG_20190129_170518

VEČERAS SVI NA KOŠARKU… IGRA PROLETER

Utakmica Proleter – Zemun igra se večeras od 19.30 časova u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>