17. 02. 2020.
Home / Ostali sportovi / DAVID LAZI U ŠPANIJI POTVRDIO PRIMAT NAJBOLJEG PLESAČA U EVROPI
Lazi 00 prava naslovna

DAVID LAZI U ŠPANIJI POTVRDIO PRIMAT NAJBOLJEG PLESAČA U EVROPI

Predivne plaže, sunce i more španskog mondenskog letovališta Ljoret de Mar itekako su prijali Davidu Laziju, supertalentovanom plesaču iz Torka kod Žitišta, koji je u disciplini brejk dens solo juniori osvojio titulu prvaka u pojedinačnoj konkurenciji.

Lazi 0 naslovna

Zajedno sa plesačima plesnog Centra Zrenjanin David Lazi učestvovao je na plesnom brejk dens takmičenju Spain Dance Open u Ljoret de Maru u Španiji, na kojem se okupilo preko 500 najboljih densera.

– Proveli smo 10 predivnih dana u Španiji a osim šampionske titule, osvojio sam i posebnu nagradu u takmičenju za najbolju ritmiku. Prvi put sam išao na ovaj prestižni internacionalni festival, i moje impresije su fascinantne – naglasio je David, koji je do sada osvajao titule na različitim Evropskim i svetskim takmičenjima i dokazao da u svojoj konkurenciji nema ravnog.

Lazi 5

Naredne godine šampion iz Torka takmičiće se u kategoriji seniora, gde je konkurencija mnogo jača i izazovnija….


Lokvanj
yubacV2
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

20200215_150008

PETAR NIKOLIN DŽUDISTA PROLETERA KADETSKI PRVAK VOJVODINE!!!

Prvenstvo Vojvodine za kadete u RumI, okupilo je veliki broj talentovanih mladih džudista, a među ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>