24. 01. 2020.
Home / Košarka / SREĆAN ROĐENDAN BOJANU DAVIDOVCU
Boki Davidovac 0 naslovna

SREĆAN ROĐENDAN BOJANU DAVIDOVCU

Košarkaški internacionalac u Francuskoj, stariji od dvojce braće iz poznate košarkaške porodice Davidovac, Bojan danas slavi 28-mi rođendan.

Letnju pauzu do početka priprema u svom klubu Tremblay iz Pariza, osim u rodnom Zrenjaninu, Bojan provodi sa društvom na Tasosu u Grčkoj gde proslavlja 28-mi rođendan.

Boki Davidovac 1

Redakcija sportskog portala Sportinfo, Bojanu osim puno uspeha na sportskom terenu i sreće u privatnom životu, želi još jednu uspešnu sezonu u Francuskoj, naravno do sledećeg jula i novog rođendana.

– Zaista mi se veoma dopada Francuska i Pariz, atmosfera u klubu koji mi je ponudio produžetak ugovora, na moje veliko zadovoljstvo, je fenomenalna i nisam puno razmišljao, zadovoljan ponuđenim uslovima, potpisao sam novi ugovor i ostajem u Parizu – poručio je sa Tasosa Bojan Davidovac i zahvalio se na čestitkama povodom rođendana.

Boki Davidovac 5

– Odigrao sam odlično proteklu sezonu i veoma sam srećan zbog mlađeg brata Dejana, koji se afirmisao igrajući za Crvenu zvezdu…Zaslužili smo odmor i kako mi to košarkaši kažemo punjenje baterija za sezonu koja je pred nama.Odabrao sam Grčku, na Tasosu je zaista super, oduševljen sam, pravi raj i opuštanje….Po povratku, do kraja jula sam u Zrenjaninu i onda sledi pariz i nova iskušenja – dodao je Bojan Davidovac.


Lokvanj
yubacV2
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1579336647355

PROLETER PROTUTNJAO DIZELKU U ČAČKU

Železničar – Proleter 67 : 72 ( 19:21, 23:23, 16:14, 9:14 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>