29. 09. 2020.
Home / Fudbal / SELO KOJE IMA SVE VIDELO SJAJNE SPORTOVCE
IMG_0284

SELO KOJE IMA SVE VIDELO SJAJNE SPORTOVCE

Lepi Maglić, selo na oko 25 kilometara od Novog Sada, ima više nego mnogi gradovi u Srbiji, sve asfaltirane ulice, vrtić, bazene, od deponije su napravili jezero, postrojenje za preradu otpadnih voda, javno komunalno preduzeće, zovu ga Jugoslavija u malom, a ima i ono najvažnije, dobre ljude i sportiste koji su juče upoznali i lepo dočekali sjajne Sportovce.

– Na turniru na kojem je učestvovalo više od 20 ekipa naša generacija 2007. je igrala finale, a tamo je uz malo sreće mogla i do zlata. Odličan fudbal, sjajna timska igra i požrtvovanost su izbacili i pojedince….Konstantin Karan je proglašen za najboljeg igrača, a Nikola Gardinovački za najperspektivnijeg malog velikog fudbalera. …Još jednom pozdrav za sve učesnike i veliko hvala domaćinu, FK Maglić na divnom i nezaboravnom iskustvu. Nadamo se da ćemo uskoro uzvratiti istom merom. …Do sledećeg viđenja, druženja i fudbala – poručio je Danilo Bjelica kordinator struke u FK Sporto iz Zrenjanina.


Lokvanj
yubacV2
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

dusan_djordjevic1

Intervju sa Dušanom Đorđevićem, šefom stručnog štaba FK Čukarički

Čukarički je ostvario ubedljiv trijumf protiv Mačve (4:0), i bar do okončanja kola i poslednja ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>