11. 08. 2020.
Home / Košarka / DEJAN SENĆANSKI ODIGRAO JOŠ JEDNU SJAJNU PARISKU SEZONU…
Dejan 00 prava naslovna

DEJAN SENĆANSKI ODIGRAO JOŠ JEDNU SJAJNU PARISKU SEZONU…

– Svaka je na neki svoj specifičan način lepa, uzbudljiva i sa finom primesom optimizma koji te tera na još…Idemo dalje, moje dve gracije Tijana i Jelena, kojoj su već 3,5 godine i ja, tata, košarkaš, glava porodice… – započinje priču sjajni košarkaš iz Zrenjanina Dejan Senćanski, na već uobičajenoj kafi dobrodošlice u popularnom zrenjaninskom kafeu Vremeplov…

Dejan 6

– Obožavam leto i trenutke kod kuće u Zrenjaninu…Mnogi bi mi pozavideli možda, ipak živim u Parizi, evropskoj pa i svetskoj metropoli kulture, umetnosti, raskošnog života…Sve je to baš tako, ali ipak su letnji meseci pored Begeja u rodnom gradu nešto nezaboravno ….

Dejan 5

– Tu smo do kraja jula, a onda sledi povratak, taj avgust kada počinju pripreme nekako baš nije omiljen kod nas internacionalaca, ali šta da se radi, posao je posao….

Dejan 3

– Zadovoljan sam sezonom koja je iza mene, igrao sam odlično i kao rezultat toga došla je ponuda da produžim ugovor sa Rueom, pariskim klubom u kojem mi je zaista odlično.Nakon trećeg mesta u sezoni, izgubili smo u plej ofu, ali generalno u klubu su veoma zadovoljni i nastavljamo saradnju na obostrano zadovoljstvo – ističe Dejan uz napomenu da mu je ovo 15. sezona kako je internacionalac i 10. jubilarna u Francuskoj….

– Osećam se odlično, sigurno ću igrati još nekoliko sezona, naravno ukoliko me povrede zaobiđu.Imam veliku podršku supruge Tijane, Jelena je centar sveta i istinski vođa porodice Senćanski, pa mi igramo po notama koje ona svira – uz osmeh dodaje Dejan….


Lokvanj
yubacV2
yubacV2
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

1200px-Michael_Ojo_(basketball,_born_1993)_50_KK_Crvena_zvezda_EuroLeague_20191010_(1)

MAJKL ODŽO UMRO NA TRENINGU

Centar Crvene zvezde, 27-godišnji Majkl Odžo preminuo je u Urgentnom centru u Beogradu, nakon što ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>