01. 10. 2022.
Home / Fudbal / DON’T CRY FOR ME ARGENTINA….
Šv 0 naslovna

DON’T CRY FOR ME ARGENTINA….

Nadahnuti Luka Modrić ili nervozni i nemoćni Leo Mesi, bila je dilema samo pre početka meča Hrvatska-Argentina, ali nakon ubedljivih 3 : 0 i fudbalske rapsodije Hrvata, svaka nedoumica je suvišna.

Voleli bismo naravno da i večeras nakon utakmice Srbija-Švajcarska ne razbijamo glavu ko je pobednik Nemanja Matić ili Šaćiri i da to bude srpski reprezentativac….

Šv 1

Koliko mogu Brazilci protiv Kostarike, koja juri poslednji voz, ostaje da se vidi danas već u prvom meču koji je na programu u 14 časova…U trećoj utakmici današnjeg programa, od 17 časova u Volgogradu igraju Island i Nigerija….

Srbiju trese fudbalska groznica, mnogo je navijača koji su u Kalinjingradu na licu mesta, sa željom da bodrenjem pomognu izabranicima Mladena Krstajića…Večeras u 20 časova sve staje u zemlji Orlova, cela nacija fokusirana je samo na jedno, pobedu i istorijski uspeh srpskih fudbalera, generacije koja ima karakter, snagu i znanje modernog fudbala…

Šv 00 prava naslovna

Na kraju današnjeg pregleda iz mog ugla, osvrt na sinoćnu fudbalsku poeziju, u duhu nadahnutog pesnika Tina Ujevića, koju su prikazali reprezentativci Hrvatske Modrić, Rakitić, Mandžukić i ostali….Argentini su ostavili samo bol, suze i veliku patnju…Ukoliko Island danas savlada Nigeriju, Gaučosima predstoji pakovanje kofera….

Šv 4

Daj Bože da Srbija noćas slavi i da Švajcarska u Kalinjingradu, na poprištu velikog boja, suzama ne veruje….


Lokvanj
yubacV2
yubacV2
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6487327

IVAN MIKALAČKI, FUDBALSKI SUDIJA IZ ZRENJANINA, NA UTAKMICI LIGE ŠAMPIONA MLADIH TIMOVA

Momenat za istoriju fudbala u Zrenjaninu i još jedno u nizu priznanja za kvalitetan rad ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>