26. 06. 2019.
Home / Fudbal / MESI POCEPAO KLADIONIČARE….
Sr 0 naslovna

MESI POCEPAO KLADIONIČARE….

Urota reprezentativnog dresa Lea Mesija nikako ne prestaje, a jučerašnji očaj sa kreča, kada je promašio zicer, bacio je u ludilo brojne kladioničare, koji su računali na sigurnu pobedu Argentinaca protiv autsajdera Islanđana i bez obzira na relativno nisku kvotu popravljali tikete….Islanđani su junački, izdržali sve nalete Argentinaca i zasluženo izborili remi 1:1.

Sr 1

Ali, hrabrost, muškost i velika želja, urodili su zlata vrednim bodom za Island, čiji su fudbaleri pokazali da neće biti mačiji kašalj ni za jednog rivala…

Francuzi u prvoj utakmici dana, rutinski su trijumfovali protiv Australije,War sistem pokazao se kao vrlo efikasan i kod penala i kod gola Trikolora, dok su Danci viteški sačuvali minimalac u duelu sa, poput osa dosadnih, ali ne i napadački konkretnih Peruanaca….Šmajhel junior, koji godinu i po dana u dresu nacionalnog tima nije dobio gol, odličnim odbranama, ugasio je sve nade Perua…..

Rusku bajku sa osmehom započeli su naši susedi u vatreno kockastim dresovima i uz iskru sreće načeli bezidejne Nigerijce, a onda ih je lucidni Modrić siguricom sa penala, kada je prethodno oboren stari lav Mario Mandžukić, dotukao…Hrvati tako sa pol pozicije očekuju duel sa ranjenom Argentinom, koja će 21. juna igrati u litru krvi, kako se to kaže…Islanđani ako dobiju Nigeriju, takođe znatno popravljaju svoje šanse za prolazak grupne faze….

Osvanula je i nedelja velikog iskušenja za izabranike selektora Mladena Krstajića u Samari…Šta i koliko može Srbija…Srpski fudbal protiv uvek mistične kostarikanske čarolije….

Sr 6

Videćemo…Jedva svi čekamo….Naravno jedno su želje, nade i maštanja, a sada startuje realnost, nadamo se da neće biti poput ruske zime, po nas hladna i surova….

Nakon Srbije i nadamo se našeg pobedničkog slavlja u terminu od 17 časova u Moskvi na Lužnikiju će istrčati aktuelni svetski prvaci Nemci protiv uvek neugodnih Meksikanaca.

Od 20 časova u Rostovu će igrati Brazilci i Švajcarci…

Iz mog ugla, još jedan magičan dan svetskog fudbala pred nama…..

Sr 2


Lokvanj
yubacV2
yubacV2
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

Dane 2

INTERVJU DANILO BJELICA, FUDBALSKI TRENER. NEMAMO KONTINUITET ODRASTANJA KOD DECE

Kordinator struke u Fudbalskom klubu Sporto iz Zrenjanna, Danilo Bjelica, svojevremeno i sam odličan igrač ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>