01. 10. 2020.
Home / Kultura i život oko nas / Janjić i Munipov istakli dobru saradnju NIS-a i Grada Zrenjanina
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Janjić i Munipov istakli dobru saradnju NIS-a i Grada Zrenjanina

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i glavni inženjer Bloka “Servisi” kompanije NIS Salavat Munipov istakli su danas izuzetno dobru saradnju između te kompanije i Grada Zrenjanina, prilikom posete gradskom kupalištu “Peskara” koje sutra i zvanično počinje s radom u ovoj sezoni.

Zahvaljujući angažovanju NIS-a, postavljena je talpa namenjena kupačima na novom, proširenom delu “Peskare”, a celokupan prostor oko terena za odbojku na pesku poprimio je sasvim nov izgled i prilagođen je boravku velikog broja posetilaca. O tome je govorio danas i gradonačelnik Janjić.
– Mislim da će ovako uređena “Peskara” privući ne samo veći broj naših sugrađana nego ranije, već i posetioce iz drugih mesta. Proširili smo kapacitete, praktično ih udvostručili i očekujemo da ovde može da se smesti do deset hiljada kupača, što je ozbiljan broj za ovakvo izletište. Naravno, zahvaljujem se NIS-u što su nam pomogli postavljanjem ove talpe koja će sigurno biti zanimljiva svim kupačima – kazao je gradonačelnik i za sutra najavio početak kupališne sezone na svim gradskim objektima te namene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Od sutra su ovde i spasioci i obezbeđenje, u funkciji će biti i novi mobilijar, toaleti, kabine za presvlačenje, tu su i klupe, novi suncobrani od trske, nasute su na prostoru nove plaže velike količine peska, uređena je u potpunosti i dosadašnja plaža i ja pozivam sve Zrenjanince da ovih dana, čim posluži vreme, dođu na “Peskaru”. Predvideli smo ovde mnogo sadržaja tokom leta i mislim da će svi posetioci biti i iznenađeni i zadovoljni. Nadam se dugom, lepom i uspešnom letu – istakao je Janjić.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glavni inženjer Bloka “Servisi” NIS Salavat Munipov rekao je da je jedan od prioriteta kompanije da izgradi partnerske odnose sa svim zajednicama u kojima posluje.
– Sa zadovoljstvom mogu da kažem da su odnosi između naše kompanije i Grada Zrenjanina odlični i da su prerasli u višegodišnje prijateljstvo. Zrenjanin nije samo važan grad za poslovanje NIS-a, već želimo i da doprinesemo ekonomskom i opštem razvoju grada, i s tim ćemo nastaviti i u budućnosti. Mi takođe želimo da “Peskara” bude omiljeno mesto Zrenjaninaca i koristim priliku da svim posetiocima poželim uspešnu letnju sezonu i prijatne trenutke provedene na ovom kupalištu – poručio je Munipov.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zajedno sa gradonačelnikom, u obilasku “Peskare” bili su danas i pomoćnici Duško Radišić i Dragan Ćapin, načelnik Odeljenja za privredu Gradske uprave Dragan Kravarušić i predstavnici Gradske stambene agencije i Turističke organizacije Grada Zrenjanina.

izvor:

izvor:

http://www.zrenjanin.rs/3-45-45-5872/Janjic-i-Munipov-istakli-dobru-saradnju-NIS-a-i-Grada-Zrenjanina


Lokvanj
yubacV2
yubacV2
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

kczr

Najava programa KCZR do 8. oktobra 2020.

Najava programa KCZR do 8. oktobra 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>