25. 02. 2021.
Home / Fudbal / ZRENJANINAC ALEKSANDAR BANJAI NA SPECIJALNOM ZADATKU U RUSIJI…
Sale 00 naslovna

ZRENJANINAC ALEKSANDAR BANJAI NA SPECIJALNOM ZADATKU U RUSIJI…

Čovek sa specijalnim zadatkom, Aleksandar Banjai, pored reprezentativca Srbije Duška Tošića, braniće čast grada na obalama Begeja u Rusiji na 21. Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Stručnjak za emisionu tehniku, Aleksandar Banjai, nalazi se na čelu srpskog tima koji je pripremao jedan deo sistema za direktne tv prenose FWC Rusia 2018.

Sale 22

Kako ističe Banjai, specijalizovani timovi stručnjaka iz raznih oblasti savremene tehnologije, među kojima je i tim iz Srbije, na čijem se čelu nalazi, pripremili su 12 reportažnih kola sa 40 kamera, sve naravno u službi vrhunskih tv prenosa koji se očekuju iz Rusije, koja je od danas centar svih dešavanja u svetu…

– Imali smo zaista pune ruke posla, velika odgovornost, moj tim radio je sa kablovima za externo ozvučenje između reportažnih kola i stadiona, za 12 stadiona postavljeno je ukupno 800 monitora, potrošeno 650 kilometara kabla…To su samo neki podaci, zaista brojke su frapatne, ali ubeđen sam da smo napravili odličan posao…O tome ćemo naravno pričati posle 15. jula kada se fešta završi – uz pozdrav svim čitaocima portala Sportinfo, poručio je Aleksandar Banjai.

Baš kao i Dušku Tošiću i svim ostalim našim reprezentativcima, Saletu i njegovom stručnom timu, redakcija portala Sportinfo želi puno sreće i uspeha u Rusiji!!!!


Lokvanj

yubacV2
yubacV2
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

cukaricki zlatibor 11

Informacija o rekordnoj brzini Veljka Birmančevića od 37 km na čas na meču protiv Zlatibora

Nedavno je brzina kojom je na fudbalskoj utakmici između PSŽ-a i Monaka istrčao u jednom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>