16. 02. 2019.
Home / Ostali sportovi / RUŽA ZAKIĆ PRVAKINJA VOJVODINE
Ruža 0 naslovna

RUŽA ZAKIĆ PRVAKINJA VOJVODINE

Na prvenstvu Vojvodine u Somboru. Koje je održano proteklog vikenda, bokseri Banata ostvarili su sjajan uspeh i osvojili dve zlatne i jednu srebrnu medalju.

Ruža 2

Šampionka države Ruža Zakić, i jedna od najtalentovanijih dama srpskog boksa, iako je boksovala u težoj kategoriji do 57 kilograma, bila je dominatna i u finalu pobedila bokserku iz Novog Sada jednoglasnom odlukom sudija.

Milan Šojić u kategoriji 64 kg takođe se okitio zlatom, dok je Nebojša Levnajić osvojio srebrnu medalju u kategoriji 91 plus kilograma.

Ruža 1

– Veoma kvalitetan boks prikazan je u Somboru, mnogo zanimljivih i do kraja neizvesnih borbi i mladih takmičara koji su nastupli sa velikom željom da se dokažu.Presrećna sam zbog osvojenog zlata i ova titula prvakinje Vojvodine veliki je podstrek da nastavim da radim i treniram još žešće i sa većim intenzitetom – istakla je za portal Sportinfo Ruža Zakić.

Ruža 3


Lokvanj
yubacV2
yubacV2
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

Susa Sara i Trankulov Viktorija

PLIVAČI PROLETERA POLETNO NA POLET KUPU U SOMBORU

Međunarodni plivački miting Polet kup 2019. na kojem je učestvovao 291 takmičar iz 22 kluba ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>