24. 09. 2023.
Home / Košarka / IGRA SE BASKET SVAKODNEVNO, NOVI KOŠEVI TOTALNO U FUNKCIJI KOŠARKE…
koš 1

IGRA SE BASKET SVAKODNEVNO, NOVI KOŠEVI TOTALNO U FUNKCIJI KOŠARKE…

Profesionalne košarkaške konstrukcije, table i obruči sa svim neophodnim FIBA sertifikatima koji od proletos krase Kristalnu dvoranu u Zrenjaninu, od prvog dana kada su postavljeni, totalno su u funkciji košarke i basketa koji je drugačiji, lepši i svrsishodniji u ovoj dvorani.

koš 0 naslovna

Lepotani za koje je FIBA rekla DA, dar su kompanije NIS koja je kroz projekat Zajednici zajedno obezbedila sredstva, a sjajna vest je i da zaposleni u ovoj kompaniji, koji se pripremaju sa internacionalne naftaške igre, treniraju i uigravaju se baš na novim konstrukcijama i koševima.

Košarkaši i košarkašice Proletera drugi deo sezone odigrali su na novim obručima, a pozitivne impresije glasno su izrekli i košarkaši Reala, Fenerbahčea, Lokomotive iz Kubanja, beogradskog Partizana, koji su učestvovali na tradicionalnom Basketball kupu u Zrenjaninu.

koš 2

Na kraju važno je napomenuti da osim na utakmicama, na novim konstrukcijama i koševima u Kristalnoj dvorani u gradu na obalama Begeja, svakodnevno treniraju brojni košarkaši i košarkašice koji snivaju snove da jednoga dana postanu velike zvezde ovog sporta….

koš 3


Lokvanj
yubacV2
yubacV2
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6487327

VELIČANSTVEN DAN U VEKU SRPSKE KOŠARKE U ZRENJANINU

Uz proslavljenog srpskog reprezentativca i legendarnog NBA asa Vlade Divca, Džuli Hil, suprugu američkog ambasadora ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>