22. 07. 2019.
Home / Ostali sportovi / SREBRO DANICE PETKOV VIZA ZA EVROPSKO SENIORSKO PRVENSTVO U OLIMPIJSKIM KATEGORIJAMA
tekvo 4

SREBRO DANICE PETKOV VIZA ZA EVROPSKO SENIORSKO PRVENSTVO U OLIMPIJSKIM KATEGORIJAMA

Još jedno uspešno takmičenje za Tekvondo klub Zrenjanin i veliki uspeh seniorke Danice Petkov koja je u kategoriji -73kilograma osvojila srebrnu medalju i vizirala pasoš za seniorsko Evropsko prvenstvo u olimpijskim kategorijama 2018.

Danica je nakon pobede u polufinalu protiv takmičarke iz Rumunije, koja je kod rezultata 18:1 za tekvondo majstora iz Zrenjanina predala meč, u finalu poražena od sjajne Ruskinje, ali je plasmanom u finale obezbediila učešće na prestižnom takmičenju.

tekvo 5

Prema rečima trenera Slaviše Perića, naredne stanice za najperspektivnije članove Tekvondo kluba Zrenjanin su: Balkansko prvenstvo u Rumuniji, Evropsko prvenstvo za seniore do 21. godine, Evropsko seniorsko prvenstvo u Olimpijskim kategorijama 2018., Poljska OPEN G1 u Varšavi, Srbija OPEN G1 u Beogradu, Drakula OPEN G1 u Bukureštu, Hrvatska OPEN G1 u Zagrebu i još čitav niz međunarodnih turnira…

– Veliku zahvalnost dugujemo lokalnoj samoupravi grada Zrenjanina, roditeljima na nesebičnoj podršci i zalaganju svih takmičara da se ime našeg grada Zrenjanina sa poštovanjem izgovara i slavno pronosi širom sveta – istakao je Slaviša Perić.


Lokvanj
yubacV2
yubacV2
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

acin nikola koreja

NIKOLA AĆIN PLIVAČ PROLETERA SJAJAN NA SVETSKOM PRVENSTVU U KOREJI

Plivač Proletera i Srbije Nikola Aćin nastupio je na Svetskom prvenstvu u plivanju u Gwangju, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>