22. 07. 2019.
Home / Fudbal / TALE U ŠAMPIONSKOM POHODU KA TRONU POKORIO I VRBAS….
Tališka 0 naslovna

TALE U ŠAMPIONSKOM POHODU KA TRONU POKORIO I VRBAS….

Miodrag Tatić Tale, sjajnu formu potvrdio je na izuzetno jakom internacionalnom turniru za teniske veterane u Vrbasu, dominatno i bez većih problema osvojivši šampionski tron.

Osim veterana i najboljih tenisera iz Vojvodine u Vrbasu su nastupili gosti iz Hrvatske, Crne Gore i Mađarske, a Tatić je u finalu pobedio dugogodišnjeg šampiona i najboljeg tenisera Vojvodine, Vladu Novikova iz Subotice.

– Najpre bih pohvalio sjajne organizatore i domaćine iz Vrbasa, veliki napor i trud uložili su da sve protekne besprekorno i svaka im čast – započeo je priču popularni Tale, koji igra u životnoj formi i najozbiljniji je kandidat za titulu najboljeg tenisera veterana Vojvodine.

– To i jeste moj cilj ove sezone, a rezultati nisu slučajnost, obzirom da se već duži period pripremam pod stručnim nadzorom fitnes instruktora Bobe Kulpinca u Premium fit studiju i da sam fizički, ali i psihički potpuno spreman da se upustim u borbu sa najboljim protivnicima.

Tališka 5

– Veliko finale u Vrbasu protiv vrhunskog tenisera Vlade Novikova ću dugo pamtiti, odlična organizacija turnira i veliki protivnik koji je dugogodišnji šampion i najbolji igrač Pokrajine.Nakon zaslužene pobede u finalu, usledile su iskrene čestitke rivala, ali i ljudi koji su zaslužni za jedan od najbolje organizovanih veteranskih turnira – naglasio je Miodrag Tatić Tale.

Teniska sezona je u punom jeku, Tale iz vikenda u vikend kuje taktiku, pobeđuje i osvaja turnire na putu do šampionskog trona….Tališka 2

Pročitajte još

OFK BEČEJ – RADNIČKI ZRENJANIN 2 : 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>