20. 09. 2020.
Home / Ostali sportovi / PIONIRI PROLETERA SJAJNI NA PRESIDENT KUPU U BEOGRADU
Terzin 0 naslovna

PIONIRI PROLETERA SJAJNI NA PRESIDENT KUPU U BEOGRADU

Na međunarodnom President kupu u Beogradu pioniri Proletera opet su bili sjajni i ostvarili su stoprocentni učinak četiri od četiri.. Aleksandar Terzin i Boris Petrov zauzeli su prva mesta i osvojili zlatne medalje, dok su se Andrija Mihajlović i Uroš Lečić okitili bronzanim medaljama…

Terzin 1

Na President kupu u Beogradu, osim domaćih rvača iz svih klubova, učestvovali su pioniri iz Rumunije, Moldavije, Švedske, Grčke, Hrvatske, Bosne, Mađarske, Bugarske i Ukrajine.

Mlade rvače Proletera, koji su odličnim rvanjem još jednom potvrdili da za budućnost ovog sporta u Zrenjaninu ne treba brinuti, kao trener predvodio je Đorđe Miolski.

Talentovani mališan Proletera iz Zrenjanina, Aleksandar Terzin, imao je danas u Beogradu specijalnu podršku dede Dragana Terzina, kome se redakcija portala Sportinfo zahvaljuje za ustupljune fotografije, uz Naravno iskrene čestitke Aleksandru, Borisu, Andriji, Urošu i njigovom treneru Đorđu Miolskom!!!

Pročitajte još

unnamed

Trkačke vesti uz jutarnju kafu

Prijave za BRC Školu trčanja su u toku! Rana cena važi do 7. septembra! Saznaj ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>