31. 03. 2023.
Home / Fudbal / ONI SU PERSPEKTIVA ZRENJANINSKOG FUDBALA
reprezentacija 1

ONI SU PERSPEKTIVA ZRENJANINSKOG FUDBALA

Nikola Grbić, Bogdan Jovanov i Žarko Matić, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog i članovi Amaterske selekcije Vojvodine, trijumfom na turniru regiona na Zlatiboru, na najlepši način potvrdili su da ne treba brinuti za budućnost najvažnije sporedne stvari na svetu u gradu Zrenjaninu i okolini.

Pobedom u finalu protiv selekcije Beograda, fudbaleri Vojvodine sa Grbićem, Jovanovim i Matićem, izborili su odlazak u Nemačku krajem septembra meseca na finalni turnir regiona, koji organizuje UEFA.

reprezentacija 0 naslovna

– Biće to sjajna prilika za nas mlade i još uvek neafirmisane igrače da pokažemo šta znamo i umemo i opravdamo kvalitet i tradiciju fudbala u gradu na obalama Begeja.Velika čast, ali istovremeno i obaveza da u selekciji koju vodi Aleksandar Stevanović, damo maksimalan doprinos i pokušamo da osvojimo prestižni internacionalni turnir regiona – uglas ističu talentovani fudbaleri sa Skrobare.

Pročitajte još

image_6483441 (3)

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>