28. 09. 2020.
Home / Košarka / OTVORENA SEZONA BASKETA NA TERENU U NASELJU 4.JUL U ZRENJANINU
jul 0 naslovna

OTVORENA SEZONA BASKETA NA TERENU U NASELJU 4.JUL U ZRENJANINU

Naravno nije reč o običnom basketu koji klinci na popularnom terenu sa tartan podlogom, pikaju svakodnevno tokom cele godine, igralo se na dva koša, a u kvalitetnom meču igrali su aktzivni košarkaši internacionalci iz Zrenjanina, protiv ekipe rekreativaca koju su predvodili trener Proletera Zoran Bajin, njegov pomoćnik Željko Stajić, a igrao je i najstariji aktivni košarkaš na Balkanu, pedesetčetvorogodišnji Aleksandar Stevanov, poznatiji kao Aca Džabar.

U ekipi internacionalaca francuska veza Dejan Senćanski i Bojan Davidovac, uz svesrdnu pomoć i značajan učinak Dakija Krstića internacionalca u Mađarskoj, funkcionisala je besprekorno, a ton ubedljivoj pobedi dali su Vukašin Stojković, Nikola Orlić i Stefan Atanacković.

Već za nekoliko dana rekreativci su zakazali revanš i ozbiljno zapretili mlađim i poletnijim kolegama iz protivničkog tabora.

Nemanja Subotić, koji je zbog povrede kolena propustio veći deo ovogodišnje sezone, direktno sa posla u Novom Sadu, stigao je na teren i davao podršku, vidno razočaran što još uvek ne može na teren…

Prvo ovogodišnje okupljanje, koje već postaje tradicija, kao i prethodnih sezona, okončalo se zajedničkim pićem i osveženjem za igrače obe ekipe….


yubacV2
yubacV2
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG_20200912_154816

TAJFUN U NASTAVKU

Proleter 023 – Vršac 84 : 63 ( 13:16, 14:14, 30:19, 27:14 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>