19. 03. 2019.
Home / Košarka / MALIŠANI PROLETEROVE ŠKOLICE KOŠARKE U ZVEZDINOM LETNJEM KARAVANU
Kumara 0 naslovna

MALIŠANI PROLETEROVE ŠKOLICE KOŠARKE U ZVEZDINOM LETNJEM KARAVANU

Polaznici školice košarke Košarkaškog kluba Proleter, koju kao trener vodi Miroslav Kovačević u subotu 2. juna u ranim popodnevnim časovima, učestvovali su u radu letnjeg Zvezdinog košarkaškog karavana.

Bez obzira na izuzetno sparno i toplo vreme, klinci su odlično odradili jednosatni trening i pojedinim potezima i poznavanjem osnovnih elemenata košarke, pokazali da za budućnost ne treba brinuti.

Kumara 1

Uz poklone i Zvezdine navijačke pesme sa razglasa, mali košarkaši su se lepo zabavljali, slušali savete Zvezdinih trenera i ispunjavali sve što su oni zajtevali od njih.Na kraju su u takmičarskim igrama, oni najuspešniji nagrađani posebnim nagradama, što je kod mališana izazvalo dodatno uzbuđenje.

Radeći u Zvezdinom letnjem košarkaškom karavanu, polaznici Proleterove školice košarke, potvrdili su talenat i volju da rade i napreduju, što je sjajna stvar za klub blistave tradicije iz grada čije obale zapljuskuje pitomi Begej….

Kumara 5


yubacV2
yubacV2
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

Karađor 0 naslovna

KARAĐORĐEVO SLAVILO PROTIV VELIKE KIKINDE

Karađorđevo – Velika Kikinda 83 75 ( 24:13, 22:21, 22:23, 15:18 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>