05. 04. 2020.
Home / Ostali sportovi / MALI ATLETIČARI AS 023 ŠAMPIONI I VICEŠAMPIONI VOJVODINE
atletika 0 naslovna

MALI ATLETIČARI AS 023 ŠAMPIONI I VICEŠAMPIONI VOJVODINE

Veliki uspeh ostvarili su supertalentovani klinci, mali atletičari Atletskog kluba AS 023 iz Zrenjanina, na finalu letnjeg pokrajinskog ekipnog prvenstva u dečijoj atletici, koje je održano u Novom Sadu u subotu, drugog dana juna.

Na čelu sa trenerima Vukosavom Atanacković Đapić i Borislavom Mandićem, uz svesrdnu podršku legendarnog Janija Hajdua, mladi asovi kluba iz Zrenjanina postali su prvaci Vojvodine u generaciji 2010. godišta, dok su tri godine starije devojčice i dečaci 2007. godišta osvojili vicešampionsku titulu.

Atletika 1

Prethodno, u četvrtak poslednjeg majskog dana u kvalifikacijama za teritoriju Banata, koje su održane u Zrenjaninu obe ekipe AS 023 odnele su ubedljive pobede, a sa ostvarenim rezultatima kvalifikovali su se za finale prvenstva Srbije na kojem su učestvovali u zimskom ciklusu u februaru ove godine gde su osvojili po jedno prvo i treće mesto i dva četvrta.
Ostvarenim rezultatima AS 023 je ušao u red klubova sa najboljim školama atletike u Srbiji.


yubacV2
yubacV2
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1585901750826

REPREZENTATIVKA ANJA VREDNI VOLONTER

Talentovana karatiskinja i reprezentativka Srbije, Anja Milovanović, članica Karate kluba Zrenjanin, treninge je uspešno zamenila ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>