04. 08. 2020.
Home / Košarka / KAD OČEVI KOŠARKAŠI BODRE SINOVE ATLETIČARE…
Suba 00 naslovna obavezno

KAD OČEVI KOŠARKAŠI BODRE SINOVE ATLETIČARE…

Nemanja Subotić, Stefan Atanacković i Zoran Majkić bili su najbučniji na tribinama atletskog stadiona u Novom Sadu na finalnom takmičenju mladih atletičara za šampione Vojvodine.

Kada su klinci iz Zrenjanina pobedili i osvojili šampionski prsten u generaciji devojčica i dečaka 2010. godišta, niko srećniji i razdraganiji od ponosnih očeva košarkaša…

Suba 3

– Ovo je zaista veliki uspeh…Ponosan sam na mališane, sjajno su se takmičili i pokazali kako se bori za boje svog kluba – oduševljen je bio Nemanja Subotić, koji zbog povrede kolena nije odigrao celu sezonu u dresu Proletera.

Zoran Majkić, nekadašnji košarkaš Proletera i Stefan Atanacković, kapiten ekipe iz Zrenjanina, takođe su srčano pružali podršku malim talentovanim atletičarima na putu do pobede.

Suba 4

– Atletika kao kraljica sportova sjajna je bazična osnova za sve sportove kojima će se deca kasnije baviti.Naravno da bismo obojca voleli da naši sinovi naslede nas u košarci jednoga dana, imaju sve predispozicije da rastu i razvijaju se, a veliko je zadovoljstvo što su sada spretni i uspešni u atletici – uglas su popularnog Subu dopunili Stefan i Zoran.

Da iver ne pada daleko, potvrdili su juniori Subotić, Atanacković i Majkić, u subotu 2. juna popodne požurujući svoje očeve da iz Novog Sada stignu na početak Zvezdinog košarkaškog karavana, koji se odvijao na terenu Aviv parka i odmah nakon dolaska u rodni grad, priklučili se treningu koji su vodili treneri KK Crvena zvezda MTS….

Tako se postaje šampion!!!!!


yubacV2
yubacV2
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1595967855707

NENAD STEFANOVIĆ U STRUČNOM ŠTABU OKK BEOGRADA

Protekle sezone jedan od najuspešnijih trenera Druge košarkaške lige, Nenad Stafanović, u košarkašku orbitu gurnuo ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>