11. 07. 2020.
Home / Košarka / ALEKSANDAR PRAVI NASLEDNIK SPORTSKOG GENA PORODICE ATANACKOVIĆ
Atan 0 naslovna

ALEKSANDAR PRAVI NASLEDNIK SPORTSKOG GENA PORODICE ATANACKOVIĆ

Aleksandar Atanacković, učenik prvog razreda osnovne škole Žarko Zrenjanin, sa još nepunih osam godina uzor je dečaka koji osim brojnih detinjih interesovanja, sport prihvata kao opciju broj jedan u svom životu.

Aleksandar koji se uporedo bavi atletikom i trenira košarku u Proleterovoj školici košarke, sin je nekadašnje poznate atletičarke i reprezentativke Vukosave Atanacković Đapić i Stefana Atanackovića, kapitena Proletera.

Atan 1

U subotu 2. juna sa klubom As 023 na finalu atletskog prvenstva Vojvodine u Novom Sadu, Aleksandar je osvojio zlato i šampionsku titulu sa svojom ekipom devojčica i dečaka rođenih 2010. godine i mlađih, u kojoj su još bili sinovi košarkaša Nemanje Subotića i Zorana Majkića, a onda je uz ubrzavanje mame i tate stigao i uključio se u rad Zvezdinog letnjeg karavana u Aviv parku u Zrenjaninu.

Atan 2

– Mada smo malo kasnili iz Novog Sada, uspeo sam da stignem i odradim veći deo treninga sa trenerima iz Crvene zvezde, za koju iskreno navijam.Dobio sam Zvezdinu majicu i zaista sam srećan – stidljivo je prozborio mali Aleksandar Atanacković.


yubacV2
yubacV2
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

Zoran-Bajin-e1549789277482

U ZRENJANINCU KOŠARKA BESPLATNO TOKOM JULA

Dugogodišnji trener Proletera, selektor reprezentacije Prve lige i brojnih mlađih selekcija Srbije, Zoran Bajin, tokom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>