11. 08. 2022.
Home / Košarka / ZVEZDIN LETNJI KOŠARKAŠKI KARAVAN U AVIV PARKU U ZRENJANINU
IMG_9649

ZVEZDIN LETNJI KOŠARKAŠKI KARAVAN U AVIV PARKU U ZRENJANINU

Preko dve stotine mališana, uglavnom košarkaških početnika obojilo je teren Aviv parka u Zrenjaninu, Zvezdinim bojama…

IMG_9568

Radost dečijih osmeha, crveno-belo ushićenje i košarka ispunili su sunčano subotnje popodne u Avivu, ali i srca devojčica i dečaka, koji su svi nagrađeni diplomama i slatko-slanim paketićima kompanije IDEA, a oni najvispreniji u takmičenju dobili su specijalne nagrade.

IMG_9573

 

Ispred Crvene zvezde dobrodošlicu mladim košarkašima iz Zrenjanina i okolnih mesta, poželeo je Filip Sunturlić direktor marketinga KK Crvena zvezda MTS, u ime Aviv parka, domaćina Zvezdinog letnjeg karavana, sve prisutne pozdravila je Nataša Maksimović prva dama marketinga kompanije Aviv, a karavan je zvanično proglasio otvorenim Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika grada Zrenjanina.

IMG_9593

Treneri Ivan i Uroš, koji su sa pionirskom selekcijom Crvene zvezde osvojili šampionsku titulu, strpljivo i temeljno odradili su jednosatne pokazne treninge uz asistiranje mladih košarkaša Crvene zvezde, sa četiri grupe devojčica i dečaka…

Na kraju, kada su vredne i lepe nagrade podeljene, a treninzi uspešno završeni, Zvezdin letnji karavan zatvorili su Stefan Atanacković, košarkaš Proletera iz Zrenjanina i njegova supruga Vukosava Atanacković Đapić, nekadašnja reprezentativka u atletici i sada generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina.

IMG_9691

U letnjem Zvezdinom karavanu, uz promociju košarke i pravih vrednosti u sportu, brojnim Zrenjanincima promovisan je Zvezdin letnji kamp u Vrnjačkoj Banji i na Zlatiboru od 17. juna do 29. jula….


yubacV2
yubacV2
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

SRBIJA-1

EP U18: Srbiji bronza u Izmiru!

Slovenija U18 – Srbija U18 67:70 (16:13,18:19, 20:20, 13:18)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>