27. 03. 2023.
Home / Košarka / JAVNI ČAS ŠKOLE KOŠARKE KK CRVENA ZVEZDA MTS SUTRA U AVIV PARKU U ZENJANINU OD 16 DO 20 ČASOVA
Aviv 0 naslovna

JAVNI ČAS ŠKOLE KOŠARKE KK CRVENA ZVEZDA MTS SUTRA U AVIV PARKU U ZENJANINU OD 16 DO 20 ČASOVA

Košarkaški klub Crvena zvezda mts u saradnji sa Aviv Parkom Zrenjanin orgnizuje Javni čas škole košarke u Zrenjaninu. Termin za dobru zabavu i sjajnu košarku je subota 2. jun od 16 do 20 časova.

I ove godine Zvezdin letnji karavan namenjen najmlađima, dolazi u Zrenjanin. U saradnji sa Aviv Parkom organizuje se Javni čas škole košarke u subotu, 2. juna od 16 do 20 časova. Najmlađim polaznicima, koji se već uveliko prijavljuju, omogućen je rad sa trenerima koji su dokazano najbolji u radu sa decom, ali i osveženje i slatki paket. Škola košarke će biti organizovana u nekoliko školskih časova, a namenjena je deci uzrasta od 6 do 14 godina.

Svi zainteresovani, devojčice i dečaci, koji žele da se oprobaju na košarkaškom terenu u Aviv Parku Zrenjanin sa najboljim trenerima KK Crvene Zvezde i da tog dana prođu školu košarke sa njima, mogu se prijaviti svakog dana od 10h do 22h na telefon: 023/521-330.

Najbolja preporuka za rad KK Crvena Zvezda je broj dece koji se prošlog leta prijavio za Zvezdinu radionicu, Zvezdina otvorena vrata i naročito Zvezdin letnji kamp. Najmlađi su i dalje na vrhu piramide prioriteta KK Crvena zvezda mts.

Zato, već u subotu, 2. juna, pozivamo svu zainteresovanu decu iz Zrenjanina i okoline na košarkaški teren u Aviv Parku i garantujemo sjajno košarkaško iskustvo i fenomenalno druženje!

Javni čas škole košarke u Zrenjaninu je samo jedna od aktivnosti koje crveno-beli organizuju pred letnji košarkaški kamp, koji će se i ove godine održati u Vrnjačkoj Banji i na Zlatiboru. Za ovo nezaboravno iskustvo i prvu smenu u Vrnjačkoj Banji moći ćete da se prijavite i tokom trajanja Javnog časa škole košarke u Aviv Parku u Zrenjaninu. Za sve informacije i prijave možetete kontaktirati: +381 66 325-955 , kao i e-mail adresu: abasta@kkcrvenazvezda.rs.

Čekamo vas na terenu!

Aviv 1


yubacV2
yubacV2
montecito-05-petak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441 (3)

SVETAC PROTIV TOPOLE UHVATIO RITAM I PRAVI KOŠARKAŠKI BLUZ

Sveti Đorđe – Topola 82 : 50 ( 23:21, 22:9, 16:9, 21:11 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>