01. 10. 2020.
Home / Ostali sportovi / MILA VUKOBRAT NAJBOLJA U SRBIJI IZ ISTORIJE
Mila 0 naslovna

MILA VUKOBRAT NAJBOLJA U SRBIJI IZ ISTORIJE

Učenica II 5 razreda zrenjaninske Gimnazije i nekadašnja balerina Mila Vukobrat, proteklog vikenda okitila se laskavom titulom prvakinje Srbije u takmičenju iz istorije.

Profesor Rako Tomović, inače Milin razredni starešina, bio je ponosan na svoju učenicu, koja kako sada stvari stoje, ima veliku šansu da bude đak generacije, a svoje oduševljenje nisu skrivali ni mama Ljilja i tata Dragan.

Mila 1

– Hvala na čestitkama, zaista sam presrećna.Nije bilo ni malo lako, od ukupno 45 imala sam 44 boda i postala prvakinja Srbije u takmičenju iz istorije – kratko je i stidljivo prozborila Mila Vukobrat, koja nema nikakvih problema ni sa ostalim predmetima u Gimnaziji i Vukova diploma sinonim je za njeno dosadašnje školovanje.

Mila 2

– Nekada sam se bavila baletom, velika želja mi je bila da postanem poznata balerina, ali neugodno povreda učinila je svoje i posvetila sam se proučavanju istorije i tu potpuno pronašla sebe.Zanimljivo je da sam na okružnom tkmičenju bila treća,bilo je tada zaista teških pitanja na testu, a eto sada na republičkom mi se posrećilo i zasluženo sam prva – dodala je Mila Vukobrat, uz napomenu da u sportu nije aktivna kao direktni učesnik, ali jeste kao navijač i redovan posetilac sportskih dešavanja.

Mila 3

– Sestra Maša se profesionalno bavi tenisom, brat trenira košarku, puno moji drugara su takođe aktivni sportisti i često sam uz njih pored sportskih borilišta kao podrška.I oni su mene bodrili i hrabrili pred republičko takmičenje iz istorije i hvala im na tome…Odužiću im se tako što ći i ja navijati za njih – naglašava Mila, koja inače redovno prati portal Sportinfo.


yubacV2
yubacV2
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1601360135119

ŽITIŠTANKA NA EKSTREMNOJ TRCI NA TARI

Sofija Stojančul, devojka iz Žitišta, uspešno se oprobala u tribalionu, avanturističkoj trci sa preprekama na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>