24. 09. 2023.
Home / Ostali sportovi / ALEKSA POKRAJAC BUDUĆI INŽENJER I ODLIČAN FUDBALER
Aleksa 0 naslovna

ALEKSA POKRAJAC BUDUĆI INŽENJER I ODLIČAN FUDBALER

Mladić za primer u svakom pogledu…Devetnaestogodišnji Aleksa Pokrajac iz Novog Sada, fudbaler četvrtoligaša novosadskog Indeks-a, odigrao je juče odličnu utakmicu na stadionu Radničkog iz Zrenjanina, za amatersku selekciju Vojvodine.

Aleksa 4

– Velika čast je za mene što sam dobio poziv selektora Alaksendra Stevanovića da se priključim amaterskoj selekciji Vojvodine koja se priprema za učešće na turniru regiona FSS koji će se 5. i 6. juna održati na Zlatiboru. Selekcija Vojvodine u prvoj utakmici sastaje sa sa regionom FS istočna Srbija, dok u drugoj utakmici snage odmeravaju FS Beograda i FS zapadne Srbije, a pobednik će učestvovati na međunarodnom finalnom Kupu regiona, koji se igra u Nemačkoj – započinje priču Aleksa Pokrajac, student prve godine informatičkog inženjeringa na novosadskom PTF-u.

Aleksa 1

– Ova utakmica juče sa odličnom ekipom Radničkog iz Zrenjanina bila je dobra provera i prilika da se nakon nekoliko zajedničkih treninga, uigramo i spremni dočekamo iskušenje na Zlatiboru.Bilo bi zaista sjajno da osvojimo turnir i dobijemo priliku da u Nemačkoj pokažemo šta znamo i umemo u fudbalu.

Aleksa 5

– Odigrao sam odličnu sezonu u Indeksu, nije lako uskladiti sve obaveze na fakultetu i svakodnevne treninge, ali eto vredelo je, isplatilo se i poziv selektora Stevanovića lepa je nagrada za uloženi trud – nastavlja desetka amaterske selekcije Vojvodine, Aleksa Pokrajac, uz isticanje velike podrške porodice, naročito tate Božidara, koji je zaposlen u poznatoj beogradskoj kompaniji Reca, ali se trudi da pored brojnih obaveza na poslu, bude uz svog sina na svakoj fudbalskoj utakmici.

Aleksa 2

– Porodica Pokrajac je kompletno veliki fan sporta, mlađa sestra Irina je odlična odbojkašica, igra za ekipu NS Voley team i proglašena je za najboljeg libera kadetske lige Vojvodine. Imamo veliku podršku roditelja i to je ono što je mladim sportistima najvažnije, uz naravno vraćanje duga kroz dobar uspeh u školi i na fakultetu – dodaje na kraju budući inženjer i odličan fudbaler Aleksa Pokrajac.

Aleksa 3 sestra Irina Pokrajac


yubacV2
yubacV2
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441 (17)

DUNJIN BRONZANI PEŠTANSKI PLES

Reprezentativka Srbije, Dunja Rajić, na međunarodnom, tradicionalnom turniru u Budimpešta open u prestonici Mađarske, na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>