03. 08. 2020.
Home / Ostali sportovi / Ples predškolaca na Trgu slobode
Ples_predskolaca_018

Ples predškolaca na Trgu slobode

Šest  stotina budućih prvaka danas je na Trgu slobode odigralo zajednički ples, pod nazivom “Zdravo svete”, uz podršku svojih vaspitača i koordinatorke plesa Nikolete Vidaković.

Pre nastupa, gradonačelnik Čedomir Janjić pozdravio je najmlađe Zrenjanince, istakavši da je ovo još jedna lepa slika našeg grada:
– Mi smo danas veoma ponosni na vas, ovim smo poslali najlepšu sliku iz našeg grada, sa Trga slobode koji je najlepši kada je ispunjen našim najmlađim sugrađanima. Želim vam srećan polazak u prvi razred, a vašim roditeljima da uživaju u svakom trenutku sa vama – rekao je Janjić.
Predškolci obučeni u narandžaste i zelene majice , a uz muziku Marka Pejčića i Igora Dunđerskog, prikazali su uvežbane korake, zabavili brojnu okupljenu publiku i simbolično obeležili početak školskog doba. Nakon završenog plesa, na bini su nastupili horovi “SuperNova” i hor “Predškolske ustanove”
Ples_predskolaca_004
U plesu su učestvovala deca iz 16 vrtića iz Predškolske ustanove Zrenjanin, a koreografiju su spremali prethodna dva meseca.
“Ovo je jedinstveni projekat Grada Zrenjanina, mi smo ga naravno zaštitili kao autentičan. U saradnji sa Gradom i u razgovoru sa gradonačelnikom proistekla je ideja za ples predškolaca koju smo dalje realizovali. Takođe, želeli smo i da muziku i tekst urade ljudi iz našeg grada. Za sledeću godinu najavljujemo još zanimljiviju organizaciju, sa decom iz hora i uz muzičke instrumente na bini i nadamo se da će se uključiti i predškolci sa cele teritorije Grada”, rekla je koordinadorka plesa Nikoleta Vidaković.
Ples_predskolaca_010

izvor:

izvor:

http://www.zrenjanin.rs/3-45-45-5849/Ples-predskolaca-na-Trgu-slobode


yubacV2
yubacV2
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

FB_IMG_1596350851181

PLIVAČI PROLETERA USPEŠNI NA KONTROLNOM TRENINGU…

Kad već nema takmičenja, dobro je ovako, u svojoj avliji, osetiti bazen uz simulaciju, kao ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>