02. 06. 2020.
Home / Ostali sportovi / KARATE KUP ZADRUGARA I 22 MEDALJE
IMG_9462

KARATE KUP ZADRUGARA I 22 MEDALJE

Proteklog vikenda u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu održan je kup Zadrugara. a karatisti Karate kluba Zrenjanin ostvarili su odlične rezultate i bili drugi po uspešnosti klubova sa 22 medalje od kojih je 7 zlatnih, 5 srebrnih i 10 bronzanih.

Najbolji u svojim kategorijama su bili ekipe pionirs i kadeta, Pamer Aleksandra i Marjanović Nikola u katama, Oro Marina, Milosavljević Matija i Rakić Marko u borbama. Srebrnim medaljama su se okitili ekipa ŽENSKIH NADA, Nikolin Mina i Ognjenović Milica u katama, Bogdanović Mihajlo i Kerčov Veljko u borbama.

IMG_9460

Bronzane medalje su osvojili Longinov Iva, Lagundžija Ivan, Jonjev Anja, Ćetković Nataša, Lacmanović Sergej i Ratković Ognjen u katama, Milosavljević Jovan, Milutinović Nenad, Stojković Bojan i Prica Vuk u borbama.

Živković Emilija, Kavlak Ana, Mienović Anja, Babić Nikola i Radojčin Jelena su izgubili u kvalifikacijama i ovog puta ostali bez plasmana. Na ovom takmičenju trener ekipe bio je Vladimir Ilić, a sudija Milan Kordin.

IMG_9461


yubacV2
yubacV2
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

received_1680999078705285

DŽUDISTI PROLETERA POČELI TRENINGE U SALI

Striktno poštujući propisane mere zaštite, najmlađi džudisti Proletera, posle treninga pod otvorenim nebom, od ponedeljla ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>