18. 01. 2020.
Home / Ostali sportovi / FINALE ŽOGARIJA ZA SRBIJU U UTORAK OD 15 ČASOVA U ZRENJANINU
Žoga 0 naslovna

FINALE ŽOGARIJA ZA SRBIJU U UTORAK OD 15 ČASOVA U ZRENJANINU

Na centralnom gradskom trgu u centru Zrenjanina u utorak 29. maja od 15 časova u finalu Žogarija za Srbiju takmičiće se osam osnovnih škola, po dve prvoplasirane sa iz Raške, Sremske Mitrovice, Novog Sada i Zrenjanina.

Žo 0 naslovna

Iz Raške stižu takmičari osnovnih škola Sutjeska 2 i Jošanička Banja 2, iz Sremske Mitrovice učenici osnovnih škola Dobrosav radosavljević Narod i Triva Vitasović, boje Novog Sada braniće učenici osnovnih škola Jožef Atila i Petefi Šandor, dok će čast domaćina Zrenjanina, pokušati da sačuvaju osnovnih škola Đura Jakšić iz Zrenjanina i Bratsvo-Jedinstvo iz Belog Blata.

– Očekuje nas veliko finale za Srbiju, uzbuđenje raste i svi jedva čekamo da Žogarija broj pet, tj ona najvažnija finalna za Srbiju, sutra počne na gradskom trgu u Zrenjaninu.Što se organizacije tiče sve je spremno, takmičari će sutra još u ranim jutarnjim časovima početi da pristužu u grad na obalama Begeja i nadam se fer i sportskoj borbi i lepom druženju, kao i do sada – naglasio je idejni tvorac i prvi čovek Žogarija Slavko Sakelšek.

Za utorak su meteorolozi najavili izuzetno lep i pravi letnji dan, pa je prilika za sve zainteresovane koji su čuli, ili možda i nisu a zanimalo bi ih šta je to Žogarija, da prošetaju do centra Zrenjanina i od 15 časova budu deo iste….Navijaju, druže se, daju podršku fer pleju, mladim takmičarima, probaju ukusne,kulinarske specijalitete koje su deca sama pripremala u specifičnim radionicama koje su deo Žogarija.

 


yubacV2
yubacV2
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

IMG_20200116_175524

LJUDI U RAVNICI…

Nikola Božović, nekadašnji dopisnik Novosti iz Sečnja, kod Zrenjanina, promovisao svoju knjigu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>