26. 03. 2023.
Home / Ostali sportovi / DAN DRUŽENJA I SPORTA BLOKA SERVISI KOMPANIJE NIS
Ser 0 naslovna

DAN DRUŽENJA I SPORTA BLOKA SERVISI KOMPANIJE NIS

Predivno uređeni prostor SRC Partizan u Zrenjaninu i vrhunski sportski tereni u subotu 26. maja bili su poprište razdraganog druženja i žestokih sportskih duela radnika Bloka servisi kompanije NIS.

Ser 9

Više stotina učesnika podeljenih u 12 ekipa takmičili su se u malom fudbalu, odbojci, košarci, povlačenju konopca, šahu, stonom tenisu, pikadu, atletici i plivanju….

Ser 2

Direktor Bloka servisi gospodin Valeriy Proskurin ističići veliko zadovoljstvo što ideja druženja i sporta traje već treću godinu, naglasio je da su pobednici svi koji su čestvovali i da uopšte nije važno ko je osvojio prvo, ko drugo, treće ili peto mesto….Pored njega, pehare i diplome najuspešnijima delili su Miodrag Bukvić direktor naftnih servisa, Dragan Radović direktor transporta i Mihajlo Dragićević Toza direktor CUS-a.

Ser 1

Na kraju pehar kao najuspešnija ekipa u svim disciplinama primili su radnici odeljenja Transport Bloka servisi kompanije NIS.

Marko Moćević prvi čovek organizacije trećeg po redu Dana druženja i sporta Bloka servisi, fenomenalnom energijom držao je sve pod kontrolom i širio pozitivne vibracije oko svih sportskih borilišta, a o keteringu i vrhunskoj ponudi hrane i rahlađenih pića, obzirom na toplo i sparno vreme, ne treba previše trošiti reči, kao i uvek kada je društveno odgovorna kompanija NIS u pitanju, na vrhunskom nivou…


yubacV2
yubacV2
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

trs

Manje od mesec dana do 36. Beogradskog maratona – tvoje vesti sa trčanja

Još mesec dana do 36. Beogradskog maratona

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>