11. 08. 2020.
Home / Ostali sportovi / SEDME INKLUZIVNE IGRE BEZ GRANICA DANAS U KRISTALNOJ DVORANI U ZRENJANINU
inkluzija 3

SEDME INKLUZIVNE IGRE BEZ GRANICA DANAS U KRISTALNOJ DVORANI U ZRENJANINU

Sedme po redu Inkluzivne igre bez granica čiji je inicijator i idejni tvorac Osnovna i srednja škola „9 maj“ iz Zrenjanina, održaće se u petak 25. maja u Kristalnoj dvorani u terminu od 10 do 12 časova.

Otvaranju ove manifestacije prisustvovaće gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i njegov pomoćnik Simo Salapura, kao i učenici zrenjaninskih osnovnih škola i mališani iz dečijih vrtića.Inkluzivne igre bez granica održavaju se u okviru međunarodnog projekta Inkluziv art…

Inkluzija 33

– Projekat inkluzivne umetnosti Inkluziv art je projekat prekogranične saradnje u koji su uključena dva grada iz Rumunije, Temišvar i Rešice i dva grada iz Srbije Zrenjanin i Kikinda, a glavni cilj mu je aktivnije uključivanje romske, inkluzivne i seoske dece u gradske manifestacije, umetničke projekte i ostale aktivnosti – istakla je Marija Mijoković zadužena za odnose sa javnošću Inkluziv art projekta.

Inkluzija 1

Snežana Vukić, vršilac dužnosti direktora Osnovne i srednje škole 9. maj i Danijela Vujović nastavnica u ovoj školi istakle su veliku pomoć grada Zrenjanina, uz napomenu da različitosti ne treba da nam budu prepreka, nego podsticaj da se što više ljudi pridruži i podrži ovakve manifestacije.

Simo Salapura pomoćnik gradonačelnika grada Zrenjanina, koji je i sam aktivan učesnik projekta, pozvao je sugrađane i ljude dobre volje da se pridruže inkluzivnim Igrama bez granica u petak 25. maja u Zrenjaninu.

Inkluzija 22

Sa sloganom Kad granice ne postoje – igramo se mnogo bolje, učesnici su uputili otvoren poziv na druženje i takmičenje na ovoj jedinstvenoj sportskoj manifestaciji koja promoviše zajedništvo i na najlepši način u praksi pokazuje koliko je važno da svi poštujemo razlićitosti….


yubacV2
yubacV2
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

117642431_755439225286761_7027317146680283482_n

KUBURA NA “GRGEČU” UPECAO AMURA OD 13 KILOGRAMA

Na jezeru “Grgeč” u Žitištu kod Zrenjanina, najbolji sportski ribolovci takmičili su se u okviru ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>