05. 06. 2020.
Home / Ostali sportovi / PROMOCIJA JUBILEJA NIS-OVOG PROGRAMA ZAJEDNICI ZAJEDNO…
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PROMOCIJA JUBILEJA NIS-OVOG PROGRAMA ZAJEDNICI ZAJEDNO…

Danas sa početkom u 12 časova u Narodnom pozorištu Toša Jovanović održaće se svečana promocija desetogodišnjice NIS-ovog programa Zajednici zajedno u prisustvu brojnih zvanica iz sveta sporta, kulture i grada Zrenjanina, na čelu sa gradonačelnikom Čedomirom Janjićem.

Zajednici zajedno 1

Kompanija NIS svoje partnerske odnose sa lokalnim zajednicama u Srbiji, već deset godina gradi kroz program Zajednici zajednosa idejom da svojim sugrađanima pruži energiju za kretanje ka boljem.U protekloj deceniji kompanija NIS podržala je više od 900 projekata u 11 opština i gradova u Srbiji, a Zrenjanin je jedan od gradova sa kojim kompanija ima izuzetnu saradnju u oblasti sporta, kulture i drugih aspekata života.

zajednici zajedno 44

Košarkaši Proletera, fudbaleri Radničkog, odbojkaši i odbojkašice OK Klek, samo su neki od dobitnika značajnih sredstava u okviru desetogodišnjeg programa Zajednici zajedno….


yubacV2
yubacV2
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

unnamed

Trkačke vesti uz jutarnju kafu

PRIJAVE ZA BRC ŠKOLU TRČANJA U BEOGRADU DO 30. MAJA! U toku je prva nedelja ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>