24. 01. 2020.
Home / Ostali sportovi / U PETAK POPODNE ŽOGARIJA U CENTRU ZRENJANINA
Ž 0 naslovna

U PETAK POPODNE ŽOGARIJA U CENTRU ZRENJANINA

Posle Raške, Sremske Mitrovice i Novog Sada, Zrenjanin će biti četvrti i poslednji domaćin ovogodišnjih Žogarija, tradicionalne internacionalne manifestacije koja se osam godina unazad održava u Srbiji, a živi i sa dečijim duhom se druži punih trinaest leta…

Ž 1

Idejni tvorac Žogarija, Slavko Sakelšek iz Ljubljane, kao i prethodnih godina sa velikim pijetetom prati nadmetanje učenika osnovnih škola u četiri grada širom Srbije i najavljuje veliko finale u gradu na obalama Begeja.

Ž 2

– Zrenjanin će nakon petka 25. maja, biti domaćin finalnog nadmetanja u utorak 29. maja kada će se po dve prvoplasirane škole iz Raške, Sremske Mitrovice, Novog Sada i grada domaćina, takmičiti u velikom finalu za Srbiju.

Ž 5

Do sada smo imali veliko zadovoljstvo i puno radosti družeći se sa mališanima u pomenutim gradovima, nadam se da će tako biti i u Zrenjaninu – naglasio je Slavko Sakelšek uz poziv Zrenjanincima da u petak popodne, od 17 časova budu na centralnom gradskom trgu u Zrenjaninu.

Ž 3

– Žogarija razvija fer plej, širi dobre vibracije srećnog detinjstva i zdravog, pravilnog načina razvoja uz sport, igru i nadmetanje.U Žogariji svi su pobednici, a samo najbolji u takmičenju idu dalje, igraju fudbal na male goliće, takmiče se u igrama spretnosti, žongliranju, kvizu znanja, pripremaju zdravu hranu i propagiraju pravilan način života i ishrane, uz to širimo dobar duh drugarstva, plesa, igre i uživamo svi kao jedan – dodao je gospodin Slavko Sakelšek, ističući da će na kraju Žogarija imati i svoje tv emisije, uz profesionalne kamermane koji vrhunski obavljaju svoj posao za vreme trajanja nadmetanja i cele manifestacije.

Ž 4

Dragi Zrenjaninci imate srdačan pozdrav od Žagarija i poziv da u petak 25. maja od 17 časova budete na gradskom centralnom trgu u Zrenjaninu, a onda će Vam sve biti potpuno jasno….Bićete i Vi jedna fina, maštovita Žogarija – Loptarija-Maštarija….

Ž 6


yubacV2
yubacV2
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

FINALNO CISCENJE9

SNEGA NEMA ALI MI U MR BEAN SPORT SHOPU IPAK FINALNO ČISTIMO…

Finalno čišćenje i sjajna prilika za sve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>