29. 02. 2020.
Home / Ostali sportovi / VIKTOR NEMEŠ I BUDIMIR CVIJETIĆ DOBITNICI TRADICIONALNE MAJSKE NAGRADE SPORTSKOG SAVEZA SRBIJE
Sp s 1

VIKTOR NEMEŠ I BUDIMIR CVIJETIĆ DOBITNICI TRADICIONALNE MAJSKE NAGRADE SPORTSKOG SAVEZA SRBIJE

Tradicionalna 42. po redu dodela Majskih nagrada Sportskog saveza Srbije, inače najvišeg sportskog priznanja u Srbiji, održana je u Domu Narodne Skupštine Srbije.

Sp s 3

Ovoj svečanosti, pored delegata i gostiju, prisustvovali su ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i ambasador Turske Tanžu Bilgič koji su pozdravili nove laureate.U zvaničnom delu, na sednici saveza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza, predsednik Moto saveza Srbije Mirko Butulija, predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić i potpredsednik Sportskog saveza Kosova i Metohije Slavko Mandić jednoglasno su izabrani za potpredsednike Skupštine. Za generalnog sekretara Sportskog saveza Srbije jednoglasno je izabran Goran Marinković.

Sp s 2

Među laureatima i dobitnicima Majske nagrade su i Viktor Nemeš, rvački reprezentativac Srbije, aktuelni svetski prvak iz 2017. godine i osvajač i srebrne medalje na EP 2016. godine, kao i zlatna medalje na EP U23 2015. godine…

Budimir Cvijetić, aktuelni dopisnik Sportskog žurnala iz Zrenjanina sportski novinar koji je u ovoj branši od 1972. godine..U dugogodišnjoj karijeri bio je saradnik Sporta, Novosadskog dnevnika, Tempa i od prvog broja, Sportskog Žurnala. Uradio je mnogo intervjua sa vrhunskim sportistima u SFRJ, SRJ, SCG i sada Srbiji, dobitnik je velikog broja priznanja a 2014. godine izabran za dopisnika godine od udruženja sportskih novinara Srbije….


yubacV2
yubacV2
montecito-07-nedelja3
mc_rostilj

Pročitajte još

unnamed (4)

Trkačke vesti uz jutarnju kafu

Prijave su u toku! Dočekajte leto spremni! BRC Škola trčanja upisuje već 15. generaciju. Više ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>