12. 08. 2022.
Home / Košarka / NIS, DIJAMANT I ADVOKATSKA KANCELARIJA STANKOV-ĐULINAC-STANKOV U FINALU BIZNIS KOŠARKAŠKOG KUPA 2018.
Biz 0 naslovna

NIS, DIJAMANT I ADVOKATSKA KANCELARIJA STANKOV-ĐULINAC-STANKOV U FINALU BIZNIS KOŠARKAŠKOG KUPA 2018.

Prvi dan zrenjaninskog Biznis kupa 2018. u košarci, koji je pilot projakat biznis lige koja će se igrati na jesen, protekao je u znaku odlično košarke i velike borbe svih rivala, koji su uzeli učešće…

Plasman u sutrašnje finali, koje će se igrati po sistemu svako sa svakim, plasirale su se ekipe NIS, Dijaman i Advokatska kancelarija Stankov-Đulinac-Stankov.

Simboličnim podbacivanjem lopte na početku prve utakmice, Biznis kup otvorila je Vukosava Atanacković Đapić, a utakmice je sa velikom pažnjom pratio i Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika grada Zrenjanina.

U prvoj utakmici današnjeg programa, Advokatska kancelarija Stankov-Đulinav- Stankov bila je bolja od ekipe Pompea no stress i pobedila rezultatom 55:28 ( 37:28 ).

Biz 9

Advkti su nastupli u sledećem sastavu: kapiten Ljubomir Đulinac, Marko Latković, Branislav Tolimir, Zdravko Plećaš. Marko Makljenović, Aleksandar Stevanov, Boris Dudaš i Milan Stankov.

Za ekipu Pompea no stress igrali su kapiten Filip Pavlović, Petar Magda, Lulzim Adili, Nebojša Kondić, Igor Smijulj, Darko Ćulafić, Mladen Pejić, Vladimir Zakin i Vasilj Albijanić.

U drugoj utakmici ekipa Dijamanta bila je bolje od Gradske uprave Zrenjanin i trijumfovala rezultatom 47 : 35 ( 22:15 ).

Dijamant je nastupio u sastavu kapiten Marko Kojdić, Đorđe Manojlović, Siniša Bojić, Nebojša Knežević, Ivan marić, Dragan Lazarov, Zoran Ilić, Branko Majstorović, Petar Burnjaković, Tapai Marton i Jova Đordan.

Za gradsku upravu Zrenjanin su igrali kapiten Zoran Grujić, Dragan Markov,Predrag Vujin, Ivan Drobnjak, Miroslav Sladojević, Stevan Rajin, Mirko petrović, Branislav Plećaš i Miroslav Lambrin.

Biz 2

Treća utakmica u dvorani Medison bila je najzanimljivija i rezultatski najneizvesnija, a posle velike borbe ekipa NIS-a uspela je da savlada Vodovod rezultatom 44 : 41 ( 23:21 ).

Za ekipu NIS-a igrali su kapiten Boško lalović, Goran Vidović, Vladimir Agbaba, Bojan Krtinić, Darko Maričić, i Filip Zoranović, dok je zbog povrede leđa, nekadašnji košarkaš Proletera Mišo Martinović bio u ulozi trenera.

Za Vodovod su nastupili kapiten Željko Stajić, Dejan Tot, Vojislav Čabrilo, Dejan Jevremov, Zlatomir Mrkšić i Vukašin Stojković.

Sve utakmice sudili su Luka Vojinović i Momir Vojinom, a za zapisničkim stolom su bili Helena Bratić i Đorđe Paunov.

Tri utakmice finala u kojima će za prvo mesto i titulu pobednika turnira razigravati NIS, Dijamant i Advokatska kancelarija stankov-Đulinac-Stankov, igraju se u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu….

Biz 22


yubacV2
yubacV2
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

SRBIJA-1

EP U18: Srbiji bronza u Izmiru!

Slovenija U18 – Srbija U18 67:70 (16:13,18:19, 20:20, 13:18)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>