12. 04. 2021.
Home / Ostali sportovi / Šta ne treba da jedete pre treninga
trcanje

Šta ne treba da jedete pre treninga

Zašto je pravilan obrok pre treninga toliko važan najbolje pokazuju posledice neadekvatnog obroka kao što su: mučnina stomačni grčevi podrigivanje nizak nivo šećera u krvi povraćanje nadutost dijereja dehidracija Čuvajte stomak Da vas ne bi mučio stomak tokom treninga ili nakon njega, izaberite dobru hranu: hranu koja sadrži pretežno ugljene hidrate, a vrlo malo proteina […] The post Šta ne treba da jedete pre treninga appeared first on TRČANJE.rs.
6 isitna o vežbanju u koje niko ne želi da poveruje
6 isitna o vežbanju u koje niko ne želi da poveruje

Uspeh u nekom sportu, kao i za većinu stvari u životu, svodi se na savladavanje osnova. Sa tim na umu, predstavljamo vam 6 saveta za vežbanje – ključne stvari za treninge u koje niko ne želi da poveruje, a svako bi trebalo jer su od velikog značaja za razvoj snage. Ukoliko zaista prihvatite ove savete, možete […] The post 6 isitna o vežbanju u koje niko ne želi da poveruje appeared first on TRČANJE.rs.

Piramida – trči intervale i zabavi se
Piramida – trči intervale i zabavi se

Piramida je zanimljiv način da trenirate različite brzine trčanja. Kod ove vrste intervalnog treninga pretrčane dužine se povećavaju dok ne dostignu jednu tačku, a potom se opet snižavaju. Znači, počinje se sa kraćim intervalima (npr 400m), potom intervali postepeno rastu do recimo 1600m, da bi se onda trening nastavio smanjivanjem dužine do one sa kojom […] The post Piramida – trči intervale i zabavi se appeared first on TRČANJE.rs.

Nike Free Run – legendarna patika pod lupom
Nike Free Run – legendarna patika pod lupom

Nike Free Run – legendarna patika pod lupomizuzetno lagane i udobneprostrane u prednjem delu lepe na okovisoka cenaograničenost90%Overall ScoreReader Rating 2 Votes93%Još od kako je početkom osamdesetih godina prošlog veka uneo revoluciju u svet trčanja, Nike važi za kompaniju koja proizvodi po mnogima na oko najlepše patike za većinu aktivnosti koje se mogu obavljati u […] The post Nike Free Run – legendarna patika pod lupom appeared first on TRČANJE.rs.

U fokusu: hiperandrogene atletičarke, žrtve tržišne atletike?
U fokusu: hiperandrogene atletičarke, žrtve tržišne atletike?

Međunarodna atletska federacija (IAAF) objavila je, 26. aprila, nova pravila za učešće žena na atletskim takmičenjima. Žene čije telo proizvodi nivo testosterona veći od 5 nmol/L, ako žele da se takmiče, moraće da uzimaju lekove za smanjivanje nivoa testosterona. U svojim odlukama IAAF govori o ženama sa “razlikama u seksualnom razvoju” (DSD) koje imaju stopu […] The post U fokusu: hiperandrogene atletičarke, žrtve tržišne atletike? appeared first on TRČANJE.rs.

Najčešća pitanja u vezi sa trejlom
Najčešća pitanja u vezi sa trejlom

Volite da boravite u prirodi i razmišljate da počnete da se bavite planinskim trčanjem, ali niste sigurni odakle da počnete? U ovom tekstu pokušaću da odgovorim na neka od najčešćih pitanja u vezi sa offroad trčanjem!   Kada početi i kako da izaberem svoju prvu trku? Ovo pitanje je složeno jer zavisi od vašeg prethodnog […] The post Najčešća pitanja u vezi sa trejlom appeared first on TRČANJE.rs.

Zaštita od sunca tokom trčanja
Zaštita od sunca tokom trčanja

Dani su dugi i topli, sezona odmora samo što nije počela i sve više vremena provodimo na otvorenom. Kad upekne zvezda, prijatnije je biti u hladovini ispod nekog drveta uz reku, nego u zatvorenom prostoru uz uključen klima uređaj. Da sunčevi zraci mogu biti opasni i da mogu biti urzok nastnka raka kože verovatno i […] The post Zaštita od sunca tokom trčanja appeared first on TRČANJE.rs.


yubacV2
montecito-03-sreda3
mc_rostilj

Pročitajte još

received_732950564000536

RVAČI PROLETERA KADETSKI PRVACI VOJVODINE

Na pionirskom i kadetskom Prvenstvu Vojvodine, u Subotici, kadeti Proletera iz Zrenjanina, zaposeli su šampionski ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>