29. 02. 2020.
Home / Ostali sportovi / EVROPSKO PRIZNANJE ZA NIKOLU VUKELIĆA
IMG_8349

EVROPSKO PRIZNANJE ZA NIKOLU VUKELIĆA

Na otvaranju 12. po redu Majskog karate turnira u Zrenjaninsoj hali Medison, koji je održan u nedelju 13. maja Univerzitetski profesor, doktor sportske medicine dr.Vladimir Jorga uručio je predsedniku kluba i treneru Nikoli Vukeliću sertifikat EurethicsTraining Academ-ije koji podržava EU.

IMG_8350

Cilj ove ustanove, osnovane 1993. godine u Briselu, je da uspostavi jasne standarde u nivou osposobljenosti sportskihstručnjaka u svim zemljama Evropske unije, kao i zemljama u procesu pridruživanja, kako bi sportski stručnjaci moglinesmetano obavljati delatnost za koju su osposobljeni praktičnobilo gde u Evropi.

Trener i predsednik karate kluba „Banatski Cvet“ NikolaVukelić ovim putem stekao je zvanje Evropskog eksperta zakarate 6. nivoa, što je veoma visoko zvanje imajući u vidu da EQF prepoznaje 8. nivo kao najviši mogući.

Pored Vukelića 6. stepen ima i trener karate kluba „BanatskiCvet“ Goran Samolovac.

IMG_8348


yubacV2
montecito-01-ponedeljak3
mc_rostilj

Pročitajte još

unnamed (4)

Trkačke vesti uz jutarnju kafu

Prijave su u toku! Dočekajte leto spremni! BRC Škola trčanja upisuje već 15. generaciju. Više ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>