24. 09. 2023.
Home / Odbojka / BRAVO GAJO MAJSTORE!!!!!
Gaja o naslovna

BRAVO GAJO MAJSTORE!!!!!

Rumunska odiseja u Blažu, gradu u okrugu Alba, izuzetno je prijala vrhunskom stručnjaku, sportsmenu i zaljubljeniku u odbojku, Karolju Ferencu iz Zrenjanina, koji je uz rad u klubu i trener za fizičku spremu u ženskom nacionalnom timu.

gaja 2

Titula vicešampiona Evrope sa ekipom Volei Alba Blaj u kojoj je profesionalac i trener, poklopila se sa velikim trudom i naporom koji popularni Gaja ulaže svakodnevno u stručnom i pedagoškom radu sa odbojkašicama.

– Hvala na čestitkama…Zaista je lepo biti deo ekipe u kojoj je sjajna atmosfera i uvek pobednički duh…Nekako smo se pretplatili na poziciju broj dva i druga mesta…U veoma kvalitetnom šampionatu Rumunije i u Kupu bili smo na kraju drugoplasirani, što je, kako su ocenili u klubu, veliki uspeh za mladu i supertalentovanu ekipu.

– Odlično smo igrali Ligu šampiona i u grupi smo nadmoćno bili prvi. Dobili smo domaćinstvo fajnal fora Lige šampiona u Bukureštu.

Gaja 3

– U polufinalu u fantastičnoj atmosferi pobedili smo turski Galatasaraj 3:1. U finalu protiv još jednog protivnika iz Turske, ekipe Vakif, nismo imali sreće, poraženi smo ubedljivo 3:0.

– Ipak i pored poraza, ovo je istorijski uspeh za klub koji ima ambicije i u narednoj sezoni… Srebrna medalja i titula vicešampiona Evrope itekako prija…

– Uživao sam zaista u maksimalno profesionalnom radu i odnosu svih u klubu, u ekipi Volei Alba Blaj, igraju srpske odbojkašice Marina Vujović, Aleksandra Crnčevic, Tijana Malešević i Nataša Krsmanović. Stručni štab čine Darko Zakoč, pomoćni trener Stevan Ljubičić, statističar Bojan Perović i ja kao kondicioni trener.

Gaja 1

Uz iskrene čestitke na velikom uspehu, konstatacija da ti ovo nije prvi put da radiš u Rumuniji, koja je u velikoj ekspanziji kada je odbojka za dame u pitanju?

– Prvi put sam bio u Alba Blaju u sezoni 2013/14. a onda sam sarađivao sa Dejanom desnicom u MD-u. Na kraju prošle sezone pozvao me je vrsni stručnjak Darko Zakoč i sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv i izazov da stvaramo velika dela u klubu koji je odlično organizovan.

– Utisci su zaista sjajni, upoznao sam puno ljudi i stekao nove sportske prijatelje…Prija to kada radiš u okruženju gde je sve posvećeno odbojci i vrhunskim dometima…Kuju se planovi za narednu sezonu, voleo bih da i naredne godine budem deo ekipe koja ima planove…
Pozdrav za sve koji redovno prate portal Sportinfo!!!! Vidimo se uskoro u Zrenjaninu – poručio je na kraju Karolj Ferenc….


yubacV2
montecito-06-subota3
mc_rostilj

Pročitajte još

image_6483441_1

ODBOJKA NA PESKU HUMANO I DA SE NE ZABORAVI

Popularno zrenjaninsko kupalište Peskadasi, proteklog vikenda bilo je poprište ljutih odbojkaških duela na pesku, na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>