18. 04. 2019.
Home / Ostali sportovi / NA MEDJUNARODNI DAN SPORTSKIH AKTIVNOSTI SVEČANO PROMOVISAN ALMANAH ZRENJANINSKOG SPORTA
IMG_7904

NA MEDJUNARODNI DAN SPORTSKIH AKTIVNOSTI SVEČANO PROMOVISAN ALMANAH ZRENJANINSKOG SPORTA

Miroslava Najdanovski heroina srpskog plivanja i sportska ikona grada na obalama Begeja uveličala je promociju novog izdanja tradicionalnog almanaha Zrenjaninski sport 2017. u izdanju Sportskog saveza grada Zrenjanina i lokalnog nedeljnika Zrenjanin.

IMG_7899

– Velika je čast biti na ovakvom skupu i prelistavati stranice na kojima su ispisani blistavi redovi o uspesima sportista iz Zrenjanina i okolne. Čestitam svima koji su učestvovali u realizaciji ovog projekta za koji se zdušno godinama unazad zalaže pomoćnik gradonačelnika grada Zrenjanina, gospodin Simo Salapura i želim da ova lepa tradicija nastavi da živi i ima odjeka – naglasila je Miroslava Najdanovski.

Uz pomenutog pomoćnika gradonačelnika Sime Salapure u ulozi uvodničara bili su i Vukosava Djapić Atanacković generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina, direktor Javne ustanove Sportski objekti Bojan Mijatov, kao i predstavnici lokalnog nedeljnika.

Zoran Bambi Tošić, fudbalski reprezentativac, koji je planiran za jednog od promotera sportskog almanaha, iz opravdanih razloga izostao je sa promocije, jer je njegov Partizan sinoć u dramatičnoj utakmici polufinala sa Čukaričkim, izborio plasman u finale Kupa Srbije…


yubacV2
montecito-04-cetvrtak3
mc_rostilj

Pročitajte još

Kaća i Aj 3

SREBRO U BEOGRADU ZA KATARINU I AJREDINA

Proteklog vikenda Beograd je bio domaćin 5. memorijalnog turnira „Ištvan Poljanac“ koji je održan u ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>