01. 07. 2022.
Home / Rukomet / ŽIVOJIN ILIĆ RUKOMETNI INTERNACIONALAC U NORVEŠKOJ POTPISAO UGOVOR SA NOVIM KLUBOM
Žiks 0 naslovna

ŽIVOJIN ILIĆ RUKOMETNI INTERNACIONALAC U NORVEŠKOJ POTPISAO UGOVOR SA NOVIM KLUBOM

Bergen, grad u Norveškoj biće nova stanica uspešnom srpskom internacionalcu, rukometnom golmanu iz Zrenjanina, Živojinu Iliću.

– Ostajem u Norveškoj, što je najvažnije….Privikao sam se na uslove života ovde, super uređena zemlja u kojoj se sport i sportisti izuzetno cene i vole…Novi klub zove se Filingen iz grada Bergena, ima veliku tradiciju i dao je dosta reprezentativaca Norveške.Potpisao sam ugovor na dve godine i ovih dana očekuje me selidba… – vidno srećan i zadovoljan započinje priču Živojin.

Žiks 7

– Teška srca napustio sam Falk Horten, lepe uspomene vežu me za ovaj klub u kojem sam stekao golmansko ime u Norveškoj…I ove sezone odradili smo dobar posao, ispunili cilj i obezbedili opstanak u elitnoj rukometnoj diviziji ove severne zemlje, a i pored povremenih oscilacija u igri, za malo nam je izmakao plej of. Da nismo neobjašnjivo kiksirali na nekim utakmicama protiv protivnika koje smo morali da pobedimo, realno je bilo da se plasiramo u završnicu, ali eto pratili su nas maleri i za dlaku nam je izmakao istorijski uspeh…

– Jedva čekam dolazak kući, kratko ću biti u Zrenjaninu, pa se vraćam u Norvešku, jer već 15. juna počinju pripreme u novom klubu.Ovih dana opraštam se od Hortena i selim za Bergen….Očekuje me upoznavanje sa novim saigračima, period prilagođavanja na novu sredinu, mada mislim da neće biti problema i da će sve proteći u najboljem redu i brzo….

– Prvog jula ponovo sam u Zrenjaninu, sledi punjenje baterija za novu sezonu i druženje sa porodicom i prijateljima, a onda povratak i Bergen i nastavak priprema….

– Prelazak u Filingen za mene je svakako korak na više, jači je tim, bolja celokupna organizacija kluba…Koliko znam, postavljeni su visoki ciljevi, da se bude u prve četiri ekipe i da se izbori Evropa…Ekipa je mlada, poletna, željna dokazivanja na evropskoj sceni i nadam se da ću se uklopiti i braniti na nivou renomea kluba koji zaista ima svetlu tradiciju u Norveškoj…. – dodao je na kraju Živojin Ilić, uz poruku da se uskoro vidimo u Zrenjaninu….

Žiks 2

Sve fotografije sa FB stranice Živojina Ilića

 

yubacV2
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

MILOS GROZDANIC 2

XIX Mediteranske igre – Grozdanić: Sledi veoma bitna utakmica za dalji plasman

Rukometaši Srbije posle dva odigrana kola u okviru A grupe na Mediteranskim igarama imaju polovičan ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>