30. 06. 2022.
Home / Košarka / PROLEĆE U ZNAKU KOŠARKE I NOVIH KOŠEVA IZ DONACIJE KOMPANIJE NIS
NIS 0 naslovna

PROLEĆE U ZNAKU KOŠARKE I NOVIH KOŠEVA IZ DONACIJE KOMPANIJE NIS

Kristalna sportska lepotica u Zrenjaninu koja će naredne godine ugostiti najbolje košarkašice Evrope, sa novim konstrukcijama i koševima po svim neophodnim FIBA sertifikatima, bila je nedavno domaćin najvećem svetskom košarkaškom skupu u kategoriji kadeta, na tradicionalnom internacionalnom turniru.

Novi koševi koje je svojim sredstvima iz programa društvene odgovornosti Zajednici zajedno, obezbedila kompanija NIS, pokazali su se kao izuzetno kvalitetno i trajno rešenje, obzirom da će se u pomenutoj dvorani u Zrenjaninu i u buduće održavati brojna košarkaška takmičenja na evropskom i svetskom nivou.

Nove konstrukcije i obruči ispunjavaju sve najstrožije kriterijume kada je organizacija bitnih košarkaških događaja i svakako su ukras savremenog i funkcionalnog sportskog objekta u sklopu kompleksa u Karađorđevom parku, opšti je utisak svih koji su nove koševe probali i takmičili se na parketu Kristalne sportske lepotice….

fotografije sa zvanične FB stranice Petrovgrad basketball cup 2018.

 

yubacV2
montecito-02-utorak3
mc_rostilj

Pročitajte još

received_604000584250331

KAD IH DARKO SPREMI

Zlatni oreol srpskih basketaša, prvaka sveta iz Antverpena, nadvio je zemlju Srbiju i košarkašku javnost ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>