30. 06. 2022.
Home / Odbojka / JOŠ DANAS PRAZNIK KOŠARKE U SPORTSKOJ LEPOTICI U EČKI
nedelja 1

JOŠ DANAS PRAZNIK KOŠARKE U SPORTSKOJ LEPOTICI U EČKI

Sportska dvorana u neposrednoj blizini nadaleko čuvenog Kaštela u selu Ečka još danas biće poprište ljutih košarkaških obračuna mladih košarakaša iz Leskovca, Užica, Zemuna i domaćina Zrenjanina.

 

nedelja 7Mada je što se takmičarskog naboja sve rešeno, duel za prestiž i prvo mesto na sjajno organizovanom polufinalnom turniru od 14 časova između Mladosti iz Zemuna i Petrovgrada iz Zrenjanina, privlači veliku pažnju.Pre toga, od 12 časova duel za čast i treće mesto između košarkaša Slobode iz Užica i Aktavis Akademije iz Leskovca.

Prethodna dva dana svi na tribinama prelepe sportske dvorane u Ečki bili su u nebo plavim majcama domaćina KK Petrovgrad, a zauzvrat nije izostala srčana i iskrena podrška sa tribina, malim košarkašima U 15, koji su se borili kao da su veliki….

nedelja 5

Lepa prezentacije košarke kao princeze loptačkih sportova i prilika da grad Zrenjanin, obzirom da su se košarkaši Petrovgrada plasirali među osam veličanstvenih, dobije domaćinstvo finalnog turnira koji bi po planu i rasporedu KSS trebao da se održi od 11. do 13. maja.

Hoće li se želje zaista ostvariti, ostaje da se vidi narednih dana kada će biti doneta konačna odluka, a prema informacijama kojima raspolažemo velike su šanse da ljubitelji igre pod obručima u gradu na obalama Begeja na delu vide najbolje mlade košarkaše Srbije….

 

montecito-Nedelja2


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

FB_IMG_1654807319523

MILICA I SARA U KADETSKOJ SELEKCIJI SRBIJE

Odbojkašice ŽOK Klek Zrenjanin, Milica Vidačić i Sara Todorović, dobile su poziv za pripreme kadetske ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>