12. 04. 2021.
Home / Ostali sportovi / SJAJAN USPEH ZRENJANINSKIH TENISERA VETERANA
veterani 0 naslovna

SJAJAN USPEH ZRENJANINSKIH TENISERA VETERANA

Na početku nove teniske sezone za veterane, ekipa iz Zrenjanina na turniru Open Pančevo 2018. bila je brilijantna i u izuzetno jakoj konkurenciji osvojila gotovo sva odličja. Turnir u Pančevu igrao se u okviru međunarodnog prvenstva Vojvodine i okupio je izuzetno veliki broj kvalitetnih tenisera.

Veterani 1

U konkurenciji 35+ Vladimir Brnić dominatno je osvojio prvo mesto.U konkurenciji 45+ Dragan Gladić takođe je briljirao i osvojio prvo mesto, dok je u konkurenciji 55+ godina Miodrag Tatić Tale u uzbudljivom i do kraja neizvesnom finalu, izgubio u taj breku trećeg seta i zauzeo drugo mesto.

Veterani 6

U konkurenciji dublova 35+ Vladimir Brnić- Dragan Gladić opravdali su epitet najboljih u pojedinačnoj konkurenciji i osvojili prvo mesto i titulu najboljih i u dublu, a u konkurenciji dublova 50+ Miodrag Tatić- Ljubiša Šljapić osvojili su drugo mesto.

Veterani 3 Tale i Šljapa

Nakon povratka u Zrenjanin, deo pobedničke ekipe proslavio je opušteno uz kulinarske specijalitete picerije Montecito i njihove čudesne novotarije sa roštilja…

Veterani 7 opuštanje u Montecitu

Pročitajte još

received_732950564000536

RVAČI PROLETERA KADETSKI PRVACI VOJVODINE

Na pionirskom i kadetskom Prvenstvu Vojvodine, u Subotici, kadeti Proletera iz Zrenjanina, zaposeli su šampionski ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>