03. 08. 2020.
Home / Fudbal / PRAZNIK DEČIJEG FUDBALA DANAS U ZRENJANINU
Spo 000 naslovna po svaku cenu

PRAZNIK DEČIJEG FUDBALA DANAS U ZRENJANINU

Predivna slika sa fudbalskog terena Sportskog centra Gradnulica u Zrenjaninu, gde je Fudbalski klub Sporto u okviru obeležavanja prvog rođendana ugostio sportske prijatelje iz Beograda, ekipe Partizana generacija 2005. i 2007. godišta.

Spo 0 naslovna

Po opštem mišljenju svih prisutnih, a bilo ih je skoro hiljadu po izuzetno lepom i sunčanom vremenu, pobedio je fudbal i svojom lepotom i čarima potpuno u senu bacio onaj rezultatski, takmičarski deo, koji je od silne lepote i velike želje dečaka u sivim Sportovim i crno-belim Partizanovim dresovima, ostao potpuno nebitan.

Spo 10

Ali da bi ostali u domenu profesionalnog izveštavanja, mada igrala su se i dodatna poluvremena i bonus minuti, naravno sve u slavu fudbala, da spomenemo da su mali Sportovci rođeni 2007. godine bili bolji od vršnjaka Partizana i u dva pouvremena pobedili rezultatom 2:1, a onda su se igrali produžeci na veliku radost mališana koji su bezbrižno tčali za loptom i majstorijama poput velikih, pravih fudbalera mamili aplauze.

Spo 11

Kod dve godine starijih dečaka, u generaciji 2005. partizan je bio bolji i pobedio rezultatom 3:0.

– Predivno druženje dece, dan za istinsko uživanje i radost koju samo sport, tj. fudbal može da donese.Zahvalni smo Partizanu, gajimo veliko sportsko prijateljstvo i drago nam je što su se i oni danas osećali opušteno i zadovoljno u gradu na obalama Begeja – istakla je predsednik FK Sporto Stojanka Ćuić.

Spo 12

– Prava revija lepih poteza, golova…sve je to pozdravila mnogobrojna publika na prepunim tribinama stadiona na Gradnulici, a njihove reakcije u pojedinim trenucima dovoljno govore da će sigurno neko od brojnih dečaka koji su danas igrali i pokazali svoje umeće, biti buduća zvezda ne samo srpskog nego i svetskog fudbala – izneo je svoje impresije vidno zadovoljan Danilo Bjelica, koordinator struke u FK Sporto.

Pobedio je fudbal, a to je suština i osnovni smisao zbog kojeg se igra….

Spo 13

Pročitajte još

116712084_1120998581626831_2563870029026629997_n

Fudbalski klub Begej spreman za početak nove sezone

Fudbalski klub Begej priprema se za početak nove sezone u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi “Istok”. Početak ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>