27. 06. 2022.
Home / Rukomet / MI SMO TA EKIPA….
Zoli 0 naslovna

MI SMO TA EKIPA….

Složni, mladi, svi kao jedan i orni da se bore za boje kluba, da pobeđuju…U nekoliko reči, a da ni za zeru nije preterano, tako izgledaju rukometaši Proletera iz Zrenjanina.

 Zoli 00 naslovna Aleksa i Marko

Pobeda na uvek vrućem i neugodnom terenu u Velikoj Plani protiv domaće Morave, najbolja je potvrda snage i moći mladog tima koji predvodi Zoltan Ivanica.

Zoli 2 Zoltan Ivanica trener

–       Ne bih se sad vraćao i detaljisao o utakmici, Aleksa Gaćinović bio je udarna snaga, motor, egzekutor i vođa, ali ceo tim je dao svoj doprinos i ovo je pobeda ekipe.Utakmica do kraja neizvesna, puna obrta, neizvesnosti, ali na kraju slađi deo kolača zagrizli smo mi…Čestitam momcima, idemo dalje – ekskluzivno za Sportinfo rekao je Zoltan Ivanica, uz napomenu da nikakve euforije nema, jer prvenstvo se nastavlja i posao oko realizacije  zanimljive ideje još uvek nije okončan.

Zoli 1

–       Iako sam najiskusniji u timu, moram da kažem da je čast biti deo ovakvog kolektiva sa sjajnom energijom, koji se hrabro bori do poslednjeg trena i želi pobedu u svakoj utakmici. I kad te telo izda i snaga je na izmaku, vodi te volja i želja za trijumfom – to je naša deviza od koje ne odstupamo i to za sada daje rezultat…Idemo do kraja jako i složno – rekao je najiskusniji u ekipi Proletera Gorjan Spahić.

Zoli 3

–       Prijaju pohvale i čestitke naravno, ali pobeda u Velikoj Plani je trijumf ekipe, tima, dobre hemije i prevelike želje da dokažemo da smo jaki kada je najpotrebnije i kada se rezultat lomi, a krajnji ishod utakmice je neizvestan do poslednjeg sekunda.Iz duela u duel dižemo formu i nivo igre, uopšte nije bitno što sam juče najbolji bio ja, sutra će Marko, Vesko, Terza ili bilo ko drugi…Važe su pobede i naš napredak – prokomentarisao je najbolji i najefikasniji sa 12 postignutih golova igrač utakmice u Velikoj Plani, Aleksa Gaćinović.

Zoli 5 Aleksa Gaćinović


montecito-Nedelja2


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

RUKOMETASI SRBIJE TRENING MI ORAN 2022

XIX Mediteranske igre – Rukometaši počinju takmičenje utakmicom protiv Slovenije

Rukometaši Srbije se u Oranu pripremaju za prve izazove na XIX Mediteranskim igrama. U iščekivanju ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>