24. 06. 2019.
Home / Košarka / SVETAC PORAŽEN, EKIPA JEDINSTVA NB POBEDOM FUTOGA SAČUVALA SRPSKOLIGAŠKI STATUS
Jedinstvo 1

SVETAC PORAŽEN, EKIPA JEDINSTVA NB POBEDOM FUTOGA SAČUVALA SRPSKOLIGAŠKI STATUS

Jedinstvo NB – Sveti Đorđe 90 : 80 ( 24:18, 24:18, 18:27, 24:17 )

Košarkaši Svetog Đorđa iz Žitišta, rasterećeni bilo kakvog takmičarskog motiva, odigrali su časno i pošteno utakmicu poslednjeg kola prve srpske košarkaške lige u Novom Bečeju, a domaćin izuzetno motivisan i efikasan zasluženo je došao do pobede.

Jedinstvo 2

Pobedom Futoga protiv ekipe Dunav 2014 iz Apatina, Novobečejci su obezbedili opstanak i naredne sezone u srpskoligaškom društvu i u dvorani nakon utakmica sa ekipom iz Žitišta, nastalo je veliko slavlje.

Što se same utakmice tiče, domaći košarkaši bili su bolji u prva dva perioda igre i na odmor otišli sa prednošću od 12 poena razlike, nakon dva perioda sa identičnim rezultatskim skorom 24:18.

Jedinstvo 4

U trećoj četvrtini preokret, sjajna rola košarkaša iz Žitišta i rezultatski egal, koji domaći u poslednjem periodu igre ipak uspevaju da pretvore u dobit, borbenom i efikasnom igrom…

Jedinstvo 3

 

montecito-subota2


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

Leka 1

BASKETAŠI NAŠI…

BASKETAŠI NAŠI….   Basketaši SPIN Bogi, Raško, Micko i kapiten Lekavičijus, uz svesrdnu podršku Marka ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>