09. 12. 2022.
Home / Ostali sportovi / SREĆAN PRVI ROĐENDAN SPORTSKOJ LEPOTICI U BANATSKOM KARAĐORĐEVU!!!!
Karađor 0 naslovna

SREĆAN PRVI ROĐENDAN SPORTSKOJ LEPOTICI U BANATSKOM KARAĐORĐEVU!!!!

Pre tačno gosinu dana bilo je ovako….

KOŠARKAŠKA PRINCEZA OD DANAS U BANATSKOM KARAĐORĐEVU

Istorija od večeras, tj. njen novi, tipično košarkaški segment, stanuje ovde…U Banatskom Karađorđevu, koje je 42. godine rasadnik talentovanih sportista i košarkaša pre svega.
Banatsko Karađođevo dobilo je svoju lepoticu, košarkašku princezu, koja od večeras ne živi samo u snovima i srcima Mileta Plećaša, Petra Uzelca i ostalih zaljubljenika u igru pod obručima, ona je napokon stvarna, realna i tako dostupna svim generacijama koje dolaze i o kojima će se još čuti…

Karađor 5

Tribine velelepne građevine, bile su večeras pretesne za sve koji su došli da aplauzima i po kojom suzom direktno iz duše, isprate prvi istorijski koš koji je postigao Luka Uzelac.
– Košarkaško Banatsko Karadjordjevo dobilo je halu posle još malo, pa pola veka postojanja. Presrećan sam zbog svih, a najviše zbog Milana Plećaša. Želim puno pobeda svim sportistima koji igraju kao domaćini u toj hali, i dobru zabavu i užitak svima koji će biti u ulozi navijača. Zaista od srca čestitka i pozdrav sa Aljaske gde sam u svojoj prvoj poseti NCAA školi, u kojoj nikada ne bih bio, da Košarkaški klub Karađorđevo, nije postojao…- napisao je u svojoj poruci iz Amerike Srđan Budimir.

Uvek tih i staložen, iskreni košarkaški entuzijasta i pregalac, Milan Plećaš, naravno da je zaslužio da nešto kaže i da njegova izjava bude na udarnom mestu, ali njegov osmeh rekao je baš sve….

Karađor 4

– Svaka reč je izlišna, presrećan sam, ovo je veliki praznik i slava košarke – izustio je gospodin Plećaš i požurio da zajedno sa svojim košarkašima, koji su svi do jednog istakli ponos što su deo istorije, proslavi prvu pobedu.
– U Banatskom Karađorđevu večeras je „pala“ Velika Kikinda, ali zanimljivo ni gostujući košarkaši nisu tugovali zbog poraza…Ushićeni i oni su aplauzima pozdravili svečani čin, koji će pamtiti generacije Karađorđevčana…

Karađor 3

Utakmica Karađorđevo – Velika Kikinda završena je rezultatom 88 : 73 ( 19:24, 25:10, 24:15, 20:24 ), a treba naglasiti da je ovo bila osma pobeda domaćeg tima u ovogodišnjem prvenstvu Druge srpske košarkaške lige, kojom je obezbeđena osma pozicija na tabeli.

 

montecito-utorak2


mc_rostilj

DOBRO DOŠLI U PINK PASAŽ

Pret_a_Porter2

Pročitajte još

image_6483441

ZLATNE DUNJA I NAĐA ULOVILE PANTERA U KAĆU

Mlade karatisti Karate kluba Zadrugar iz Lazareva, nastavilu su nisku sjajnih rezultata i uspešnih nastupa ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>